Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Almanya'da temizlik işçilerine polis koruması gündemde

Almanya'da temizlik işçilerine polis koruması gündemde

Almanya'nı-n Stuttgart şehrinde özellikle geç saatlerde sokakları temizleyen temizlik işçilerinin sözlü taciz ve fiili saldırılara maruz kalmaları belediyeyi harekete geçirdi. Gece geç saatlerde özellikle saat 02.00’den sonra sokaklarda...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 18:04
Almanya'nı-n Stuttgart şehrinde özellikle geç saatlerde sokakları temizleyen temizlik işçilerinin sözlü taciz ve fiili saldırılara maruz kalmaları belediyeyi harekete geçirdi. Gece geç saatlerde özellikle saat 02.00’den sonra sokaklarda çalışan temizlik işçilerinin, sarhoşların ve bazı saldırganların şiddetine maruz kalması üzerine Stuttgart Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Martin Schairer, işçilere gerekirse polis koruması sağlanmasını gündeme getirdi.

Özellikle merkezi bölgelerde, istasyon civarında düzenlenen partilerin ardından sarhoşların saldırılarına maruz kalan temizlik işçilerinin zaman zaman ciddi şekilde yaralandıklarını dile getiren temizlik idaresi yetkilileri, bunun yanı sıra cadde ve sokakların temizliği ile ilgili alternatif öneriler de getirdi. Bu öneriler arasında okullarda çevre temizliği ve özellikle cadde ile sokakların temiz tutulmasına yönelik dersler, vatandaşların yaşadıkları bölgenin temizliğine bizzat katılmaları, aşırı çöp yığılmaları durumunda anında hizmet verecek ekiplerin hazır bulundurulması ve gastronomi sektörünün çevre temizliği yönü ile daha sıkı kontrolü yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.