Dolar 34,2740
%0.09
Euro 37,6596
%0.16
Altın 2.918,470
%0.3
Bist-100 9.045,00
%0.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Almanya'da yan ağlardan giren top tartışması sürüyor

Almanya'da yan ağlardan giren top tartışması sürüyor

Almanya Ligi Bundesliga’da dün akşam oynanan Hoffenheim- Bayer Leverkusen arasındaki mücadelede atılan golün tartışması sürüyor. Futbol sahalarında ender yaşanan bir olay olarak adlandırılan pozisyonda Bayer Leverkusen, bir kafa topunda skoru...

  • Ege Postası
  • 19.10.2013 - 11:28
Almanya Ligi Bundesliga’da dün akşam oynanan Hoffenheim- Bayer Leverkusen arasındaki mücadelede atılan golün tartışması sürüyor. Futbol sahalarında ender yaşanan bir olay olarak adlandırılan pozisyonda Bayer Leverkusen, bir kafa topunda skoru 2-0'a getirmiş hakem ise yan ağlardan kale içine giren topu gol olarak değerlendirmişti.

Bayer Leverkusenli futbolcu Stefan Kiessling’in kafa ile avuta gönderdiği top, yağ ağların yırtık olmasından dolayı kale içine girmiş, hakem de golü vererek büyük bir skandala imza atmıştı. Kiessling köşe vuruşundan gelen topu kafa ile kaleye gönderdi. Yan ağlara giden top filenin yırtık olması sebebiyle ağların içine girdi ve maçın hakemi Felix Brych skandal golü verince 71. dakikada, Bayer Leverkusen karşılaşmada 2-0 öne geçti.

GECENİN TEK MAÇINDA BÜYÜK SKANDAL

Bundesliga'da Hoffenheim'le Bayer Leverkusen arasında oynanan maça hakem hataları damga vurdu. Mücadelenin ilk yarısında Sidney Sam'in 26. dakikada attığı golle konuk ekip Bayer Leverkusen 1-0 öne geçti. Ev sahibi Hoffenheim net pozisyonlar bulsa da ilk yarı bu skorla son buldu.

İkinci yarıya da baskılı başlayan taraf Hoffenheim olurken, hakem 71. dakikada devreye girdi ve inanılmaz bir hataya imza attı. Kiesling'in kornerden gelen topa kafa vuruşunda top kalenin yanından az farkla dışarı çıktı ve kalenin arkasında ağların içine düştü. Hakem golü verdi ve Bayer Leverkusen farkı 2'ye çıkarmış oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.