Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Almanya'yı sarsan cinayette Türk isimler

Almanya'yı sarsan cinayette Türk isimler

Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunan tren istasyonunda 54 yaşındaki bir kişi 27 yaşındaki bir genci öldürdü. Ölenin de katilin de Türk olduğu ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 22.08.2024 - 12:00

Almanya'nın Frankfurt şehrinde, 54 yaşındaki bir kişi, tren istasyonunda 27 yaşındaki bir kişinin başına silah dayayarak tetiği çekti. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansırken, istasyondaki yolcular büyük bir panikle etrafa kaçıştı. Polis, hem kurbanın hem de saldırganın Türk vatandaşı olduğunu açıkladı.

Yahoo News'te yer alan bilgilere göre, saldırı sonucunda kurban olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan kaçmaya çalıştı, ancak kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.

Savcılar, şüpheli ve kurbanın Türk uyruklu olduğunu ve saldırının nedeni hakkında henüz net bir bilgi bulunmadığını belirtti. Soruşturma devam ediyor. 54 yaşındaki saldırgan, Çarşamba günü bir hakim karşısına çıkacak ve polisin, kişinin gözaltında kalıp kalmayacağına karar vermesi bekleniyor.

Frankfurt'tan Münih'e gitmekte olan bir öğrenci, olayın tren istasyonunda meydana gelmesinin gerçekten korkutucu olduğunu belirtti. Ayrıca, Frankfurt Merkez İstasyonu çevresinin uzun zamandır olumsuz bir üne sahip olduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.