Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay, 3 maçta 8 puan kaybetti

Altay, 3 maçta 8 puan kaybetti

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezona namağlup lider başlayarak koltuğunu 5 hafta koruyan Altay, 9 gün içinde oynadığı 3 maçta 8 puan kaybetti, zirveden 5'inci sıraya geriledi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2016 - 17:09

İç sahada geçen cumartesi günü Cizrespor'la golsüz berabere kaldıktan sonra çarşamba günü deplasmanda Erzin Belediyespor'a son 2 dakikada yediği gollerle 2-1 yenilen siyah beyazlılar, dün de evinde Van Büyükşehir Belediyespor'a da 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu üç müsabakada 1 puan alabilen Altay, maç eksiği olmasına rağmen liderliği devralan Sancaktepe Belediyespor'un 3 puan gerisinde kaldı.

Başkan Özgür Ekmekçioğlu, takımın durumuyla ilgili memnuniyetsizlik duymadıklarını belirterek, "Van Büyükşehir Belediyespor karşısında talihsiz bir gol yedik. Sürekli eleştirilmek de takımımızı etkiledi. Yeni hocamızla daha iyi yerlere geleceğiz" şeklinde konuştu. 

Sezona Serdar Sabuncu yönetiminde başlayıp henüz 3'üncü haftada takım nağmağlup liderken teknik adam değişikliğine giden, 6'ncı maçta Erzin Belediyespor'a yenilince Sabuncu'nun yerini alan Özgür Doğramacı'nın da biletini kesen İzmir temsilcisinde teknik patron arayışları da sürüyor.  

İBRE TURMUŞ'A DÖNDÜ

Altay, yeni teknik direktör konusunda Mehmet Altıparmak'ı ikna edemeyince Ümit Turmuş'a yöneldi. Siyah beyazlı ekibi daha önce 2'nci Lig'de çalıştıran, TFF 1'inci Lig'den Mersin İdmanyurdu'yla görüşen Altıparmak, "Altay camiasını çok seviyorum. Görev almam için yoğun bir istek var ama şu an hedeflerimiz farklı. Üst ligden en alt lige geri dönme konusunda çekincelerim var. Yarın herşey netleşir" dedi. Son kararını beklediği Altıparmaktan ümitsiz olan yönetim, tecrübeli teknik adamı ikna edemezse Ümit Turmuş'la anlaşacak. Turmuş, daha önce 2 dönem Altay'da görev yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.