Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay ağır yaralı

Altay ağır yaralı

Alınan başarısız sonuçlar nedeniyle hafta içi bir grup taraftarın idmanı basıp futbolcuları tehdit ettiği Altay'da işler iyice sarpa sardı. İzmir'in siyah beyazlı ekibi, bu hafta da sahasında Osmanlıspor'a 1-0 yenilerek Spor Toto 1. Lig'in dibine demir attı. Ligin 16. haftasında 16 puana sahip Altay, son sıradaki 15 puanlı Elazığspor ve bir maçı eksik 16 puanlı Adanaspor'un üzerinde 13. sırada yer aldı. Altay'ın teknik direktörü Özden Töraydın, 16 haftalık bölüme bakıldığında ortaya koydukları performansın iyi olmadığını belirterek, "Her zaman yaptığımız gibi mantıklı kararlarla kulübü düşüneceğiz. Süreci zaman gösterecek" dedi. Ligin dibine demir attılar.. Töraydın: Süreci zaman gösterecek

  • Ege Postası
  • 16.12.2018 - 15:49

Stat : İzmir Atatürk

Hakemler: Bülent Birincioğlu, Uygar Bebek, Muhammet Yumak

Altay: Emre Koyuncu, Metin Yüksel, Hüsamettin Yener (Dk. 80 İhsan Furkan Deniz), Paixao, Tevfik Altındağ (Dk. 67 Aganovic), Kappel (Dk. 86 Yasin Palaz), İbrahim Öztürk, Gençer Cansev, Özgür Özkaya, Mustafa Murat Uslu, Atakan Rıdvan Çankaya

Osmanlıspor: Karcemarskas, Caner Arıcı, Anıl Karaer, Lembi, Ndiaye, Mertan Caner Öztürk (Dk. 90+2 Furkan Yaman), Burhan Eşer, Hasan Kılıç (Dk. 55 Sinan Kurt) Muhammed Bayır, Tugay Kacar, Beykan Şimşek (Dk. 66 Ayuk)

Gol: Dk. 88 Burhan Eşer (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Dk. 39 Gençer Cansev, Dk. 87 Mustafa Murat Uslu (Altay), Dk. 45 Hasan Kılıç (Osmanlıspor)

Spor Toto 1. Lig'de iç sahada Osmanlıspor'a 1-0 yenilen Altay'ın teknik direktörü Özden Töraydın, 16 haftalık bölüme bakıldığında ortaya koydukları performansın iyi olmadığını ifade etti. 

Töraydın, Osmanlıspor maçı sonrasında yaptığı basın toplantısında, son haftalarda çok basit goller yemeye başladıklarını, 4 haftadır galip gelemediklerini belirtti.

Haftalardır alınan kötü sonuçlar nedeniyle taraftarlarının kendilerine yönelik eleştiri ve protestolarına dikkati çeken Töraydın, şöyle konuştu:

"Taraftar maça geldiği zaman kazanmak ister. Eleştiri olacak, alınmıyorum bağırdıklarında. Sonuç ortada, başarılı değiliz. Bu takım 16 maçta 16 puan alacak bir takım değil. Sürece baktığımızda birtakım şanssızlıklar yaşadık. Takımı oluşturmada ve maddi açıdan çok hazırlıklı giremedik. Birtakım talihsizlikler yaşadık, bu puana geldik. Strese kapılırsak, bu tepki bizi yönlendirirse çok yanlış kararlar da alabiliriz. 2-3 yıldır yapmış olduklarımızı tehlikeye atmış oluruz. Her zaman yaptığımız gibi mantıklı kararlarla kulübü düşüneceğiz. Süreci zaman gösterecek."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.