
Altay'da Kappel'in sırrı çalışmak
TFF 1'inci Lig'de üst üste aldığı 2 galibiyetle gözünü üst sıralara çeviren Altay'da sergilediği performansla alkış toplayan Leandro Kappel'in, yaz döneminde özel antrenman yaparak formda kaldığı öğrenildi.
- Ege Postası
- 17.09.2019 - 12:38
Geçen sezon başında Yukatel Denizlispor'dan transfer edilen ve ikinci yarıda yakaladığı çıkışla dikkat çeken Hollandalı sağ kanat, sezonun bitmesinin ardından boş durmadı. İzin dönemini idman yaparak geçiren Kappel, ekstra çalışmalarının meyvelerini ligde toplamaya başladı.
İlk 4 haftada oynanan Ümraniyespor, İstanbulspor (D), Balıkesirspor ve Boluspor (D) karşılaşmalarında teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın ilk 11'de şans verdiği Kappel, 4 müsabakada da 90'ar dakika sahada kalarak siyah-beyazlı takımın en istikrarlı isimlerinden biri olacağını gösterdi. Ümraniyespor ve İstanbulspor filelerini sarsan tecrübeli futbolcu, son olarak Bolu deplasmanında 2-0'lık galibiyette Putsila'nın ilk golünde pay sahibi olurken, ikinci golde Tatos'a asist yaptı. (DHA)
"BURASI ÇOK BÜYÜK BİR AİLE"
TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın Surinam asıllı Hollandalı futbolcusu Leandro Kappel, "Burası çok büyük bir aile, buradaki en önemli şey herkesin diğeri için çalışması." dedi.
Kappel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk 4 haftadaki performansından memnun olduğunu, bunu artırarak devam etmek istediğini söyledi.
Sezona iyi başladıklarını kaydeden Kappel, "Takım adına mutluyum çünkü kazanıyoruz. Bu, bize moral ve motivasyon sağlıyor. Takımdaki en önemli şey herkesin diğerleri için çalışıyor olması. Burası çok büyük bir aile, buradaki en önemli şey herkesin diğeri için çalışması." diye konuştu.
Takımdaki aile havası sayesinde performansını en üst düzeyde tutacağına inandığını kaydeden Kappel, kalitesini göstermeye devam edeceğini sözlerine ekledi. (AA)
Yorum Yazın