Dolar 38,4757
%-0.03
Euro 43,8658
%-0.06
Altın 4.098,570
%-0.16
Bist-100 9.225,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay sezonu umutlarla açtı

Altay sezonu umutlarla açtı

TARİHİNDE ilk kez 3. Lig’de mücadele edecek Altay, sezon açılışını coşkulu bir kutlamayla gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 20.08.2015 - 09:34
Ulucak Stadı’nda gerçekleşen açılışa siyah-beyazlıların altyapı futbolcuları, antrenörler, A Takım oyuncuları, Teknik Direktör Serdar Sabuncu ve yardımlarının ile taraftarlar katıldı. Eski Futbol Federasyonu Mahmut Özgener ve kulübün eski başkanlarından Mehmet Erdoğan’ın da yer aldığı organizasyonda renkli görüntüler oluştu. Profesyonel takım tek tek taraftarlara tanıtılırken, minik futbolcular ağabeyleriyle gösteri maçı yaptı.

Altay Başkanı Cihangir Marmara, sezon boyunca iç saha maçlarını Ulucak Stadı’nda oynamayı planladıklarını ifade ederek, “Oyuncularımızın bu sezon yüzlerimizi güldüreceğine inancım sonsuz. Altyapımız da geleceğimizdir, onlardan beklentimiz çok büyük. Altaylı güçlüdür, ahlaklıdır, başarılıdır, centilmendir, yurtseverdir” dedi. 

Eski başkan Mehmet Erdoğan ise Altay sevgisini ve heyecanını hiçbir zaman kaybetmediğini dile getirerek, “Altay’ı seven herkesin sezon boyunca bu takıma destek vermesini istiyorum” diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.