Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altaylı futbolculardan kulübe katktı

Altaylı futbolculardan kulübe katktı

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Altay'da yönetimin transfer yasağını kaldırmak için başlattığı, '1000 kişiden 1000 TL' kampanyası beklenen ilgiyi görmezken, futbolculardan Furkan, Hayrullah ve Hüsamettin yeni sözleşme imzaladıktan sonra 1000'er TL ile kampanyayla katılıp camiaya örnek oldu.

  • Ege Postası
  • 14.07.2016 - 15:24

Üç futbolcuya teşekkür eden Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Altyapımızdan yetişen Furkan ve Hüsamettin ile kulübümüzde üçüncü sezonunu geçirecek Hayrullah bu davranışlarıyla gerçek Altaylı olduklarını gösterdi" dedi.

Furkan, Hayrullah ve Hüsamettin yeni mukavele imzaladıktan sonra kredi kartı ile 1000'er TL bağışta bulunurken, siyah-beyazlı ekipte Halil başta olmak üzere diğer futbolcuların da kampanyaya katılacağı bildirildi. Bağış talebinin oyunculardan geldiğini dile getiren Özden Töraydın, "Futbolcularımız küçük de olsa kulüplerine katkı sağlamak istediklerini söyleyince gerçekten çok mutlu olduk. Kampanyayı başlatan başkanımız Cihangir Marmara da bu habere çok sevindi. Bizleri duygulandırdılar, onlarla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN MARMARA ANJİYO OLDU 
Önceki gece kalp spazmı geçiren ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Başkan Cihangir Marmara'ya dün anjiyo yapıldığı bildirildi. Kalp damarlarında tıkanma tespit edilmeyen ancak sırt ağrıları devam eden Marmara'nın yoğun bakımdan servise çıkarıldığı, doktorların kontrollerini sürdürdüğü ifade edildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.