Dolar 32,6892
%0.14
Euro 35,1399
%0.14
Altın 2.448,210
%0.02
Bist-100 10.343,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da ilk etap kamp tamam

Altınordu'da ilk etap kamp tamam

PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Selçuk Efes Tesisleri'ndeki 8 günlük ilk etap çalışmalarını tamamladı. 

  • Ege Postası
  • 16.07.2016 - 14:22

İZMİR - Kırmızı lacivertliler, pazartesi günü başlayacak Hollanda kampı öncesi 9 transfer yaparak kadrosunu büyük ölçüde şekillendirdi. Adaptasyon ve test ağırlıklı geçen antrenmanlarda tempo ve coşku teknik kadroyu memnun ederken, oyuncular performanslarıyla tam not aldı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, özellikle yeni transferlerin çabuk uyum sağladığını belirterek, "Takımda oyuncular yıllardır beraber çalışılıyormuş gibi bir hava var" dedi. Hüseyin Eroğlu, ilk kamp dönemi için şunları söyledi:


"Bunun nedeni gelen her futbolcunun Altınordu formasını istemesi ve kafalarında hiçbir soru işareti olmaması. Yeni kamp tesisimiz ve çalışma ortamımız da ekibe pozitif etki yaptı. İlk etap kamp çalışmalarından son derece memnunuz. Hollanda kampına yeni transferlerimiz Kenan Karışık, Abdülkadir Parmak ve Mazlum Demir de katılacak. Bu bölümde saha içi uyum ve taktiksel çalışmalar yapacağız, 3 hazırlık maçı oynayacağız. 12 gün sürecek kampta lige hazır hale geleceğimizi umuyorum. Saha içi ve dışında da iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.