Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da transfer sancısı

Altınordu'da transfer sancısı

PTT 1'inci Ligi'nde cumartesi günü deplasmanda Samsunspor'la oynayacağı ikinci yarının ilk maçına odaklanan Altınordu, ara transferde takviye yapamamanın sıkıntısını yaşıyor.

  • Ege Postası
  • 12.01.2016 - 15:55
Mevcut kadrodan Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz'ı Antalyaspor'a satan, Yıldıray Koçal'la ise yollarını ayıran kırmızı-lacivertliler, hücum hattına yapmak istediği transferleri bir türlü gerçekleştiremedi. Forvet ve kanat oyuncusu almayı planlayan İzmir ekibinde, denenmeye alınan gurbetçi Abdullah Balıkçı da altyapı için uygun bulundu.

Ara transfer döneminde iyi oyuncu bulmanın zor olduğunu ifade eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, kadrolarına dahil etmeyi hedefledikleri birkaç isimle görüşmelerin sürdüğünü söylerken şöyle dedi:

"Kaliteli futbolcuları kulüpleri bırakmıyor. Mukaveleleri devam eden oyuncularla görüşüyoruz. Bonservislerini almaları gerekiyor. Kendi sistemimize uygun transferler kolay olmuyor. Acelemiz yok, biz Samsunspor maçına transfer yapmadan çıkacakmış gibi hazırlanıyoruz. İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.