Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu moral buldu

Altınordu moral buldu

Spor Toto 1. Lig'in 9. hafta mücadelesinde Eskişehirspor'u 2-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Her şeye rağmen kazanmak, gelecek haftalara taşıyacağımız büyük bir moral sağladı." dedi. Öte yandan Altınordu 19 Yaş Altı Takımı, elemeli birinci tur rövanş maçında yarın Finlandiya'da HJK Helsinki ile karşılaşacak.

  • Ege Postası
  • 23.10.2018 - 10:06

Spor Toto 1'inci Lig'de düşme hattında yer alan Eskişehirspor'u her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden Altınordu, 4 maç sonra gülmeyi hatırladı. 

Son olarak evinde Denizlispor'u 4-0 yendikten sonra Gazişehir Gaziantep, Adana Demirspor, Hatayspor ve İstanbulspor karşılaşmalarından 3 puan çıkaramayan kırmızı-lacivertliler, puanını 10'a yükseltip tehlikeli bölgeden uzaklaştı. 

Altınordu Teknik Direktöru Eroğlu, yaptığı açıklamada, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını, güzel futbol sergiledikleri müsabakaları kazanamadıklarını söyledi.

Eskişehirspor karşısında ilk golü hedefledikleri dakikada bulmalarına rağmen ikinci golün gecikmesinin rakibin direncini sürekli taze tutmasına neden olduğunu belirten Eroğlu, "Bu bölümlerde ise yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince maç hep tehlikeli skorda devam etti." ifadesini kullandı. 

Eroğlu, Hasan Hatipoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle oyundan çıkmak istediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Hemen üzerine kırmızı kart ve direkten dönen pozisyonlar geldi. 2-0’ı çok geç bulduk. Uzatmalarda ise Kemal Rüzgar’ın da sakatlanmasıyla son 2-3 dakikayı 9 kişiyi oynamak durumunda kaldık. Her şeye rağmen kazanmak, gelecek haftalara taşıyacağımız büyük bir moral sağladı."

Ligde 4 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrılan Altınordu, 9. haftayı 10 puan ve averajla 12. sırada tamamladı. İzmir temsilcisi 10. hafta mücadelesinde 28 Ekim Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor'la karşılaşacak.  (AA)

GENÇLER HELSİNKİ'DE TUR PEŞİNDE

UEFA Gençlik Ligi'nde ülkemizi temsil eden Altınordu U19 takımı, 1'inci Tur ilk maçında evinde 1-1 berabere kaldığı Finlandiya ekibi HJK Helsinki ile yarın rövanş maçına çıkacak. 

Helsinki Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Estonya'dan Roomer Tarajev, Egerd Pajustik ve Sander Saga hakem üçlüsü yönetecek.

Altınordu'da ilk maçta kırmızı kart gören Aykut forma giyemeyecek. İzmir  temsilcisi turu geçmesi halinde Zilina-Montpellier eşleşmesinden çıkacak takımla karşılaşacak. Montpellier ilk maçta rakibini 5-1 mağlup etmişti.

Altınordu U19 Takımı Teknik Sorumlusu Ekrem Kahya, turu geçmeyi çok istediklerini belirterek, "Galibiyet ya da 1'den fazla gol atacağımız beraberlik almamız gerekiyor. Karşımızda fizik gücü yerinde, mücadeleci, disiplinli, organize bir takım var. Onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bunu sahaya yansıtmalıyız. Oyuncularıma güveniyorum. Buradan alnımızın akıyla çıkıp turla evimize döneceğimize inanıyorum. Altınordu daha ileri gitmeyi hak ediyor. Hedefimiz maç maç bakıp gidebildiğimiz yere kadar gitmek" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.