Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınpark'ta tepki çeken görüntü: Çöplüğe döndü!

Altınpark'ta tepki çeken görüntü: Çöplüğe döndü!

İZMİR'in Basmane semtindeki Altınpark, çevrede yaşayanların bıraktığı atıklar ve gece burada ateş yakılması nedeniyle çöplüğe dönüyor. Çevreye kötü kokular da yayılan parkın bu durumu tepki çekiyor. Altınpark'ta tepki çeken görüntü

  • Ege Postası
  • 18.06.2015 - 10:39
İZMİR - Basmane semtinin simgesi haline gelen Altınpark ve çevresindeki sokaklarda adına yakışmayan olumsuz görüntüler yaşanıyor. Temizlik işçilerinin tüm çabalarına rağmen bu bölge bir türlü çevre kirliğinden kurtarılamıyor. Park, buraya atılan atıklar yüzünden çöplüğe dönerken, havaların ısınmasıyla birlikte, çevreye kötü kokular da yayılıyor.



Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar, geceleri parkta içki içildiğini, taşlardan oluşturulan ocakta et pişirildiğini, gece bu bölgeden geçmenin bile tehlikeli olduğunu, söndürülmeden bırakılan ateşler yüzünden ağaçların yanma tehlikesi altında olduğunu belirterek önlem alınmasını istiyor. Semt sakinleri, her gün bölgedeki tarihi dokuyu görmeye gelen turistlerin de yanından geçtiği parkın ve çevresinde tüm sokaklardaki bu olumsuz görüntülerin, Altınpark'ın adına yakışmadığını dile getiriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.