Dolar 34,0982
%0.04
Euro 37,9482
%0.12
Altın 2.820,560
%0.15
Bist-100 9.798,00
%0.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alzheimer hastası kayboldu, jandarma ve köylüler seferber oldu

Alzheimer hastası kayboldu, jandarma ve köylüler seferber oldu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası jandarma ekipleri ile köylülerin çabaları sonucu ormanlık alanda tek başına bulundu.        İki gün önce Mudurnu'ya bağlı Samsaçavuş köyünde...

  • Ege Postası
  • 24.08.2013 - 13:48
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası jandarma ekipleri ile köylülerin çabaları sonucu ormanlık alanda tek başına bulundu.

        İki gün önce Mudurnu'ya bağlı Samsaçavuş köyünde ikamet eden Alzheimer hastası M.B. (80), önceki gün köy içerisinde bulunan evinden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Kendisinden haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

        İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3 asayiş ve 1 iz takip köpek timi ile kayıp şahsı bulmak için çalışma başlatıldı. Aramalar Bolu-Mudurnu-Samsaçavuş köyü ve civarında yoğunlaştı. Arazinin sarp ve ormanlık olması nedeniyle arama çalışmalarına dün gece ara verildi. Yaşlı vatandaş, Mudurnu-Samsaçavuş köyü Dedeler Mahallesi mevkinde meralık alanda tek başına bulundu. Alzheimer hastası şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.