Dolar 34,2584
%0.05
Euro 37,6028
%-0.07
Altın 2.909,680
%-0.41
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alzheimer hastası kendini astı

Alzheimer hastası kendini astı

BODRUM'da, alzheimer hastası 77 yaşındaki Mehmet Kara, evinin yanındaki deponun girişine kendini iple asarak yaşamına son verdi. Babasının cesedini bulan Ceyhan Altındağ, büyük üzüntü yaşadı.

  • Ege Postası
  • 31.03.2016 - 09:17
Çiftlik Mahallesi'nde yaşayan market işletmecisi Mehmet Kara, bu sabah 09.30'da marketinden ayrılarak yürüyerek evine gitti. Kara'nın markette birlikte çalıştığı kızı, evli ve iki çocuk annesi 45 yaşındaki Ceyhan Altındağ, 10 dakika sonra babasının ardından geldiği evde, Mehmet Kara'nın cesedini buldu. Depo girişine iple kendini asan Mehmet Kara'nın cesedi yapılan inceleme sonrası otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Babasının ölümüyle şoka giren Ceyhan Altındağ'ın sık sık "Babam, geç kaldım babam. Niye bunu yaptın. 10 dakikalığına babacığımı tutamadım" dediği duyuldu. Altındağ'ın ifadesinde, "Babam ile markette birlikte çalışıyorduk. Son zamanlarda sağlık durumu iyi değildi. Alzheimer hastalığı vardı. Markette çalışırken çekip bir yerlere gidiyordu. Bir çılgınlık yapmasından korktuğumuz için ben arkasından takip edip gittiği yerden geri getiriyordum. Markette müşteri varken yine 'Ben dolaşıp geleyim' diye çıktı. Arkasından hemen koşarak çıktım. 1 kilometre uzaklıktaki evimize vardığımda babam kendisini asmıştı. 10 dakika erken gelseydim kurtaracaktım" dediği öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.