Dolar 34,0517
%-0.03
Euro 37,8398
%-0.17
Altın 2.796,130
%-0.24
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Amasya’nın yüzde 85’i emniyet kemeri takıyor

Amasya’nın yüzde 85’i emniyet kemeri takıyor

Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 8 ay önce uygulamaya konulan 'Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlanın' projesi, ülke genelinde örnek olmaya devam ediyor.İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Amasya halkının projeye göstermiş olduğu...

  • Ege Postası
  • 22.08.2013 - 18:21
Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 8 ay önce uygulamaya konulan 'Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlanın' projesi, ülke genelinde örnek olmaya devam ediyor.

İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Amasya halkının projeye göstermiş olduğu destek için teşekkür ederek, “Ağustos ayında yapılan 8. sayımda ilimizde emniyet kemeri kullanma alışkanlığının erkek sürücülerde yüzde 68'e, bayan sürücülerde ise yüzde 85'e yükselerek tüm ülke genelinde takdir edilecek bir başarıya hep birlikte ulaşılmıştır.” dedi.

Amasya halkına duydukları güven doğrultusunda 'Amasya emniyet kemeri kullanımında Türkiye'ye öncülük ediyor' sözünü seçtiklerini kaydeden Bayazıt, “Kısa sürede alınan yol ve elde edilen başarı dikkate alındığında, Amasya halkına duyulan bu güvenin ne kadar doğru olduğu açıkça ortaya konmuştur. Özellikle emniyet kemeri kullanımı ve tüm trafik kurallarına uyulması konusunda Amasya halkı ile birlikte kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, basın yayın kuruluşlarının her zaman yanımızda olan desteği ile birlikte 2013 yılı sonuna kadar ilimizde emniyet kemeri takma oranını yüzde 90'lara çıkartacağız. Böylece, Türkiye'de bir ilki hep birlikte başaracağımıza inancımız tamdır. Bundan sonra da çalışmalarımız 'Halkımız İçin Halkımız ile Birlikte, Trafikte Daha Güvenli Günlere' anlayışı ile devam edecektir.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.