Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anafen öğrencilerine motivasyon semineri

Anafen öğrencilerine motivasyon semineri

Ordu'nun Ünye ilçesinde faaliyet gösteren Anafen Dershanesi, öğrencilerine yönelik moral ve motivasyon semineri düzenledi.        Ünye Belediyesi Kültür Sitesi’ndeki seminere konuşmacı olarak Ordu FEM...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 12:31
Ordu'nun Ünye ilçesinde faaliyet gösteren Anafen Dershanesi, öğrencilerine yönelik moral ve motivasyon semineri düzenledi.

        Ünye Belediyesi Kültür Sitesi’ndeki seminere konuşmacı olarak Ordu FEM Dershanesi KPSS Müdürü Ali Erenler katıldı. Müdür Erenler öğrencilere, ders çalışırken sürekliliğin mutlak olduğunu ve nasıl ders çalışılması gerektiğini slayt eşliğinde anlattı.

        Altyapı ve temelin iyi atılması için 6, 7 ve 8. sınıflarda çok düzenli ve sürekli ders çalışılmasının gerekliliğine değinen Erenler, bu durumu şu örnekle açıkladı: "Bir musluktan damla damla akan bir su düşünün. Suyun damladığı yer taş olsun. O musluktan damlayan o ufacık damlalar sürekli aktığı için damladığı o taşta zamanla oyuklar oluşturur. Oysa damlayan su kadar suyu bir dökmeye oraya boşaltın. Zerre kadar bir aşınma meydana gelmez. Buradaki püf nokta süreklilik meselesidir."

        Daha sonra başarılı öğrenciler Anafen Şube Müdürü Osman Özdemir tarafından ödüllendirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.