Dolar 34,1227
%-0.04
Euro 38,1073
%0.51
Altın 2.906,910
%0.75
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anamur Adliyesi yakınında pompalı tüfekli saldırı: Biri ağır 2 yaralı

Anamur Adliyesi yakınında pompalı tüfekli saldırı: Biri ağır 2 yaralı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde adliye yakınında bir kişi aralarında husumet olan iki kişiyi pompalı tüfek ile yaraladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Halide Edip Adıvar Caddesi Adliye yakınlarında saat 13.50 sularında...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 19:54
Mersin'in Anamur İlçesi'nde adliye yakınında bir kişi aralarında husumet olan iki kişiyi pompalı tüfek ile yaraladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Halide Edip Adıvar Caddesi Adliye yakınlarında saat 13.50 sularında meydana gelen olayda pompalı silahla Ö.B. isimli şahıs, aralarında husumet bulunan B.Y. ve A.G.’yi vatandaşların gözleri önünde kurşun yağmuruna tuttu. Domuz kurşunu ile ağır yaralanan B.Y.’nin yüzü parçalanırken, A.G. ise bacağından yaralandı.

Saldırı sonrası Ö.B. tüfeği olay yerinde bırakarak kaçtı. Ö.B.'nin daha sonra polise teslim oldu. Yaralılar ise olay yerine gelen ambulanslarla Anamur Devlet Hastanesi ve Özel Anamed Hastanesi’ne kaldırıldı. Özel Anamed Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırılan B.Y.’nin durumu ciddiyetini koruyor. B.Y. için belediyeden sürekli kan anonsu yapıldı.

Olayla ilgili Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayla ilgili olarak çevrede bulunan güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.