Dolar 34,2508
%0.03
Euro 37,6307
%0
Altın 2.918,640
%-0.1
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde bayram coşkusu

Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde bayram coşkusu

Ankara’nın önemli manevi mekanlarından Hacı Bayram-ı Veli Camisi’ne gelen vatandaşlar, bayram namazını kıldı. Caminin dolmasıyla beraber Başkentliler cami avlusuna da sedir sererek namazlarını kıldı. Başkent’te bayram namazının adresi...

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 08:05
Ankara’nın önemli manevi mekanlarından Hacı Bayram-ı Veli Camisi’ne gelen vatandaşlar, bayram namazını kıldı. Caminin dolmasıyla beraber Başkentliler cami avlusuna da sedir sererek namazlarını kıldı.

Başkent’te bayram namazının adresi Anadolu’nun manevi merkezlerinden biri olan Hacı Bayram-ı Veli Camisi oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren camiye gelen vatandaşlar camiyi doldurdu. Bazı vatandaşlar ise bayram namazını caminin dışında kılmak zorunda kaldı.

Başkentliler sabahın erken saatlerinde Hacı Bayram-ı Veli’nin türbesinin de olduğu Cami’ye geldi. Burada önce Hacı Bayram-ı Veli’nin kabrinin bulunduğu türbenin önünde dualar eden vatandaşlar, daha sonra camiye girdi. Caminin dolmasıyla da bazı vatandaşlar caminin avlusuna serilen sedirler üzerinde namazlarını eda etti. Ramazan bayramı namazını tekbir ve dualarla eda eden Başkentliler namazın ardından cami avlusunda bayramlaşarak camiden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.