Dolar 34,2165
%0.05
Euro 37,8174
%-0.03
Altın 2.922,350
%-0.04
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da 'gizemli' görüşme

Ankara'da 'gizemli' görüşme

Yerel seçimler yaklaşırken CHP cephesinde çok önemli bir gelişme yaşandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta içinde çok çarpıcı bir isimle başbaşa görüştü. Vatan gazetesi bugün bu ismi açıkladı. Vatan'ın haberinde "Bu isim bir dönem ABD'den davetle getirilen ve ekonominin direksiyonu kendisine teslim edilen eski bakan Kemal Derviş'ti" denildi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2013 - 14:38
ANKARA - Okuyucularımız bu görüşmeden 2 gün önce haberdar olmuştu. 'CHP'liler bunları konuşacak' başlıklı haberde, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim öncesi iş çevrelerine güven verebilmek amacıyla yeni bir atağa hazırlanıyor. Kılıçdaroğlu'nun bu çerçevede Kemal Derviş'i CHP'ye yeniden katabilmek için çeşitli temaslarda bulunduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun Kemal Derviş'le birlikte çalışmak istediği belirtildi" diye yazmıştık. Haberin devamını BURADAN okuyabilirsiniz.

GENEL MERKEZDE VE BASINA KAPALI

www.gercekgundem.com'un yazdığı görüşme bugün Vatan gazetesinde de haber oldu. Vatan gazetesi'nin haberi şöyle:

Genel merkezde ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede ağırlıklı olarak Türkiye'nin ekonomik gidişi, sorunları ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Toplantıda CHP'nin öncülüğünde ekonominin masaya yatırılacağı geniş katılımlı bir konferans yapılması da değerlendirildi.

ADAYLIK KONUŞULDU MU'

Görüşmenin duyulmasıyla birlikte Derviş'e özellikle büyük kentlerin birinden büyükşehir belediye başkan adaylığı teklifi önerildiği iddiası dile getirildi. Ancak iki isme yakın kaynaklar böylesi bir teklifin masaya gelmediğini, konunun sadece ekonomi olduğunu belirtti. (GERCEKGÜNDEM)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.