Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0705
%-0.25
Altın 2.893,410
%-0.92
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da görev yapan zabıtalar Sincan’da buluştu

Ankara'da görev yapan zabıtalar Sincan’da buluştu

Ankara zabıtaları, 9. İstişare Toplantısı'nı Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Ankara’daki ilçelerin zabıta müdürlerinin ve yardımcılarının bir araya geldiği toplantıda, hijyen yönetmeliği ve alkol satış yerlerinin...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 12:42
Ankara zabıtaları, 9. İstişare Toplantısı'nı Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Ankara’daki ilçelerin zabıta müdürlerinin ve yardımcılarının bir araya geldiği toplantıda, hijyen yönetmeliği ve alkol satış yerlerinin ruhsatı gibi pek çok yönetmelik ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. Onur Konuğu olarak Ankara’nın en eski Zabıta Müdürü Mehmet Üvez’ in de katıldığı toplantıda, Zabıta Haftası da kutlandı.

Zabıta müdürlüklerini ilgilendiren konuların istişare edildiği toplantıda; pazar yerleri yönetmeliğindeki değişiklikler, hijyen yönetmeliğinin uygulanması ve alkol satış yerlerinin ruhsatlandırılması ile ilgili konular hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı istişare toplantısına; Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara’nın en eski Zabıta Müdürü Mehmet Üvez, Keçiören, Çankaya, Altındağ, Yenimahalle, Sincan, Gölbaşı, Kazan, Çubuk, Pursaklar, Akyurt ve Mamak ilçelerinin zabıta müdürleri ve yetkilileri katıldı.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Öncelikle tüm zabıtalarımızın Zabıtalar Haftası'nı kutluyorum. Bu önemli haftada Ankaramızın zabıtalarının Sincan’da bir araya gelmesinden dolayı da çok müteşekkirim.” dedi.

Sincan Belediyesi Zabıta Müdürü İhsan Duman da tüm zabıta müdürlerine geldikleri için teşekkür ederek Zabıta Haftası'nı kutladı. Duman, ortak akıl ile Ankara’yı çağdaş ve temiz pazar yerlerine kavuşturduklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.