Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da sürpriz zirve!

Ankara'da sürpriz zirve!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile öğle saatlerinde bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2013 - 18:42
EGE POSTASI - CHP Lideri’nin ABD yolculuğu öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu soluğu Ankara’da aldı. EXPO oylaması için Paris’ten Perşembe akşamı dönen Kocaoğlu, ayağının tozuyla Ankara’ya gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile öğle saatlerinde bir araya gelen Kocaoğlu’nun öncelikli olarak İzmir’in ikinci turda elendiği EXPO oylaması ile ilgili detaylı bilgi verdiği öğrenildi. Kocaoğlu’nun daha sonra CHP İzmir İl Başkanı Engin’in Karşıyaka’ya yönelik aday adaylığı durumunu sorduğu Genel Başkan’ın Kocaoğlu’na, ‘Engin’le yola il başkanı olarak devam edeceğiz' yanıtı verdiği öğrenildi.

TARİH VERDİ!

Kritik zirvede söz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti’den İzmir adaylığına da geldi. Kocaoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na aday adaylığını açıklayacağı tarihi bildirdiği gelen bilgiler arasında.İkili ayrıca ilçeler için de istişare yaptı. Kocaoğlu’nun başkan adaylıkları hakkında da bazı önerilerde bulunduğu bildirildi. Kocaoğlu 16:00 uçağıyla Ankara’dan İzmir’e döndü.

"SÜRECİ İZLİYORUM"
Havalimanında basına açıklamalarda bulunan Kocaoğlu, “Şu anda aynı noktadayım. Süreci izliyorum. Aday adayları bir açıklansın onu görelim. Rakip partiler kimleri açıklayacak ona göre şekilleniriz” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.