Dolar 34,1763
%0.04
Euro 38,2359
%0.18
Altın 2.900,360
%-0.68
Bist-100 9.686,00
%-0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antalya Hayvanat Bahçesi’nde yavru sevinci yaşanıyor

Antalya Hayvanat Bahçesi’nde yavru sevinci yaşanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, yeni doğan yavrularla şenlendi. Eşek, rakun, kirpi ve maymun yavruları çocukların ilgisini çekiyor.Doğal yaşam alanıyla Türkiye’nin en özel hayvanat bahçeleri arasında yer alan Antalya Büyükşehir...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 11:55
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, yeni doğan yavrularla şenlendi. Eşek, rakun, kirpi ve maymun yavruları çocukların ilgisini çekiyor.

Doğal yaşam alanıyla Türkiye’nin en özel hayvanat bahçeleri arasında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, ilkbaharın gelmesiyle yeni doğan hayvanlarla zenginleşti. Çocuk Hayvanat Bahçesi’nin maskotu olan maymun, ikinci bebeğini dünyaya getirdi. 'Maymuş' adı verilen maymun, annesinin kucağında hayata tutunuyor. Anne, baba ve iki minik yavrunun yer aldığı kafes, ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi.

Bahçede bulunan rakun da yavru sahibi oldu. Yetkililer, 3 yavru rakunun sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Hayvanat bahçesinde yavrulayan bir diğer cins ise eşek oldu. 2 haftalık olan minik eşeğe ‘Gümüş’ adı verildi. Sevimliliğiyle dikkat çeken Gümüş, yine en çok çocukların ilgisini çekiyor. Oklu kirpi de minik bir yavru dünyaya getirdi. Henüz 3 günlük olan kirpi, anne ve babasıyla kafesinde yaşıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.