Dolar 32,5353
%0.06
Euro 34,9580
%-0.04
Altın 2.439,270
%0.15
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ardahan'da hastalara gül takdim edildi

Ardahan'da hastalara gül takdim edildi

Ardahan İl Müftülüğü çalışanları, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip gül ve karanfil takdim etti. İl Müftüsü Galip Akın ve kur'an Kursu öğretmenleri, hastaların ve hastane çalışanlarının Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 13:58
Ardahan İl Müftülüğü çalışanları, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip gül ve karanfil takdim etti.

İl Müftüsü Galip Akın ve kur'an Kursu öğretmenleri, hastaların ve hastane çalışanlarının Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ederek, karanfil ve gül dağıttı. Yapılan ziyarette, yatan hastalara acil şifa dilenip, karşılıklı olarak hayır dualarda bulunuldu. Bazı hastalar ise ziyaret esnasında duygulandı. Gözyaşlarına boğulan bir hasta Hz. Peygamber (sav)'in adını duyunca heyecanlandığını belirterek gözyaşı döktü.

Kutlu Doğum’u büyük bir coşkuyla kutladıklarını aktaran müftü Galip Akın, "Bu hafta hastane yönetimi ve müftülük çalışanları olarak Efendimizin kutlu doğumunu hatırlamak, O’nu anmak, anlamak için hastalarımızı ziyarete geldik. Bu güzel günde hastalarımızın gönlünü almak, onların dualarına mazhar olmak ve onları onurlandırmak istedik. Ekip olarak bütün hastalara ulaşmaya çalışıyoruz. Gül takdim ediyoruz. Hastalarımıza acil şifalara diliyor, dua bekliyoruz." dedi.

Ardahan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Demiral ise bu tür bir programdan dolayı da il müftülüğüne teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.