Dolar 32,5509
%0.11
Euro 35,2177
%0.33
Altın 2.468,600
%0.21
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arınç: Oğlumun pos cihazı üreten firmaya ortak olduğu iddiası yalandır

Arınç: Oğlumun pos cihazı üreten firmaya ortak olduğu iddiası yalandır

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, oğlu ile ilgili iddiasının ‘külliyen yalan’ olduğunu belirtti. MHP’li Türkkan’ın soru önergesiyle ilgili açıklama yapan Arınç, “MHP'li bir vekilin...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 15:27
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, oğlu ile ilgili iddiasının ‘külliyen yalan’ olduğunu belirtti.

MHP’li Türkkan’ın soru önergesiyle ilgili açıklama yapan Arınç, “MHP'li bir vekilin soru önergesinde dile getirdiği; oğlumun mobil pos cihazı üreten bir firmaya ortak olduğu iddiası külliyen yalandır.” dedi.
Arınç, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Öncelikle varlığı kesinlikle yalan olan ve daha önce hiçbir yerde sözü geçmeyen konuyu iddia olarak TBMM'nin gündemine getirmenin hangi ahlaki değerle bağdaştığını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bu vesileyle bir kere daha hatırlatmak istiyorum ki; benim de oğlumun da maaşı dışında herhangi bir geliri bulunmamaktadır. Bundan sonra bu tür iddiaları gündeme getirmek isteyenlere duyururum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.