Dolar 32,5728
%0.18
Euro 35,0337
%0.17
Altın 2.455,350
%0.81
Bist-100 10.524,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arınç'tan İzmir'de 3 çoçuk çıkışı

Arınç'tan İzmir'de 3 çoçuk çıkışı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İzmir'de katıldığı bir düğünde evliliklerde prensip olarak çocuk sayısı vermediğini söyledi. Arınç, ''Ben bu konuda rakam vermeye gerek duymuyorum. Bu konuda sayı verme taraftarı değilim'' dedi.

  • Ege Postası
  • 17.08.2013 - 10:03
İZMİR - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Denizlili mühendis Elif Tülücü ile hayatını birleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün danışmanı Selman Günaydın'ın düğününe katıldı. Torbalı'daki Metropolis Otel'de gerçekleştirilen düğünde genç çiftin nikahını Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Ali Aşlık, Hamza Dağ, Nesrin Ulema, SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı M. Atilla Kaya yaptı. Bülent Arınç, aile cüzdanını genç çifte şahitlik eden tek bayan olan Nesrin Ulema'ya vermek isterken AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'nin ismini sarf edince kısa süreli gülüşmeler yaşandı.
Yaptığı hatanın farkına varan Arınç, ''Ben zaten hep bunları karıştırırım' diyerek espri yaptı. Davetlilerin eşliğinde sahneye gelen Elif ve Selman çifti, şıklıklarıyla dikkat çekti. Genç çift misafirleri selamlarlarken başlayan havai fişek gösterisi nefesleri kesti. Düğün öncesinde Kuran tilavetiyle genç çiftin mutlu bir yaşam sürmesi için dualar edildi.


ÇOCUKLARINIZI AİLE KURMAYA TEŞVİK EDİN
Nikahın ardından konuşan Bülent Arınç genç çifte mutluluklar dileyerek, ''Allah çiftimizi hep mutlu etsin. Onları kem gözlerden korusun. Bizim inancımızda evlili,k çok önemli. Nikahlanarak yaşamak çok bereketli ve çok sevaptır. Toplumun temeli ailedir. Ailelergençlerin aile kurmasına destek olmalı ve onları teşvik etmelidir'' dedi.

ÇOCUK SAYISI VERMEK DOĞRU DEĞİL
Başbakan recep Tayyip Erdoğan'ın çiftlere yaptığı 'En az 3 çocuk yapın' sözlerine de atıfta bulunan Arınç, ''Ben prensip olarak rakam vermiyorum. Sayı vermeyi doğru bulmuyorum. Buna gerek de duymuyorum. Allah herkese hayırlı evlatlar versin'' diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.