Dolar 34,1012
%0.25
Euro 38,1192
%0.17
Altın 2.876,580
%1.67
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arkadaşını öldürüp kaçmıştı, yakalandı!

Arkadaşını öldürüp kaçmıştı, yakalandı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, arkadaşı Osman Şahin'i (45) alkol aldığı sırada çıkan tartışmada tüfekle göğsünden vurarak öldürüp ardından olay yerinden kaçan S.D., polis ekiplerince yakalandı.

  • Ege Postası
  • 01.08.2024 - 23:00
  • Güncelleme: 01.08.2024 - 23:50

Olay, önceki gece geç saatlede Goncalar Mahallesi 6010/1 Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, giriş katındaki dairede ikamet eden Osman Şahin ile arkadaşı S.D ile aralarında henüz öğrenilemeyen bir nedenden tartışma yaşandı.

Tartışma kavgaya dönüşürken, S.D. arkadaşı Şahin'i tüfek ile vurdu. S.D. olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Osman Şahin'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Şahin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

YAKALANDI

Arkadaşı Osman Şahin'i alkol aldığı sırada çıkan tartışmada tüfekle göğsünden vurarak öldürüp ardından olay yerinden kaçan S.D., polis ekiplerince yakalandı. 

ŞÜPHELİNİN KAÇTIĞI ANLAR KAMERADA

Öte yandan, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; Osman Şahin ile S.D.'nin bir marketten alışveriş yaptıkları görüntülendi.

S.D.'nin motosiklet ile kaçıp, ardından bir taksiye binerek mahalleden uzaklaştığı anlar da bölgedeki kameralara yansıdı. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.