Dolar 34,1101
%0.28
Euro 38,1385
%0.22
Altın 2.868,320
%1.38
Bist-100 9.934,00
%-0.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arkadaşını, üvey annesi ile ilişki iddiasıyla öldürmüş

Arkadaşını, üvey annesi ile ilişki iddiasıyla öldürmüş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Mutlu Kılınç (29), arkadaşı Furkan Keskin (23) tarafından av tüfeği ile göğsünden vurularak öldürüldü. İfadesinde, "Zafer Zengin, bana Mutlu'nun üvey annemle birlikte olduğunu söyledi. Motorla gelen Mutlu, Zafer Zengin ve Okan Gürbüz, üzerime doğru koşmaya başladı. Kendimi savunmak için av tüfeğini ateşledim" diyen Keskin ile diğer 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Furkan Keskin ile Okan Gürbüz ve Zafer Zengin, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 14.08.2024 - 17:21
  • Güncelleme: 14.08.2024 - 20:45

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Ortaca'nın Beşköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Silah sesini duyan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin sağ göğsünden av tüfeği ile vurulduğu belirlenen Mutlu Kılınç, kaldırıldığı Ortaca Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Mutlu Kılınç

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelinin Furkan Keskin olduğunu tespit edildi. Suç aleti ruhsatsız tüfekle yakalanan Keskin, polisteki ifadesinde, "Z.Z., bana Mutlu'nun üvey annemle birlikte olduğunu söyledi. Bunun üzerine sinirlenerek Mutlu'yu yanıma çağırdım.

 Furkan Keskin

Motorla gelen Mutlu, Z.Z. ve O.G., üzerime doğru koşmaya başladı. Kendimi savunmak için av tüfeğini ateşledim ve Mutlu'nun yaralandığını gördüm. Korktum ve olay yerinden kaçtım" dedi. Furkan Keskin'in ifadesinin ardından Z.Z. ile O.G. de gözaltına alındı. 3 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

3 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde arkadaşı Mutlu Kılınç'ı (29) av tüfeği ile göğsünden vurarak öldüren Furkan Keskin (23) ile Okan Gürbüz (18) ve Zafer Zengin (18), polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.