Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6270
%-0.01
Altın 2.919,060
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan'dan Çiğli'ye müjde

Arslan'dan Çiğli'ye müjde

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan şölen havasında geçen EVKA-5 Atatürk Mahallesi seçim bürosu açılışında EVKA- 5 sakinlerine ve esnafına içinde kapalı Pazar yerinin de olduğu çok amaçlı bir yapıyı EVKA- 5 Mahallesi'ne kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Ege Postası
  • 08.03.2014 - 10:45
İZMİR- Çiğli’deki birçok mahallenin temel sorununun Pazar yeri sıkıntısı olduğuna değinen Hasan Arslan, mağduriyeti gidermek konusunda yapacakları projeleri EVKA- 5 halkı ile paylaştı. İçinde kültür etkinliklerinin de yapılabileceği ve kapalı pazar yerinin olacağı bir yapıyı bu EVKA-5 Mahallesi’ne kazandıracaklarını söyleyen Arslan, “ Sosyal demokrasinin gereğini ve sosyal belediyeciliğin gereklerini Çiğli’de uygulayacağız” diye konuştu. Halkı kardeşçe yaşatan unsurun özgür demokrasi olduğunu belirten Arslan, ülkede göreve sosyal demokrat belediyelerin gelmesi gerektiğinin altını çizdi. 

HER ZAMAN İŞÇİNİN YANINDA
Çiğli’nin her köşesini gezerek halkla bütünleşmeye devam eden Hasan Arslan Afyonlular Derneği ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Ardından Çiğli’de İZBAN istasyonunda vatandaşları selamlayan Arslan, Hobi Tekstil işçilerini ziyaret etti ve kadın işçilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. EV-2 Mahallesi’nde hayır yemeğine katılan Hasan Arslan, Turan Çakan İlköğretim Okulu öğrencilerinin ve velilerinin düzenlediği çay partisine katılarak geleceğin gençleri ile bir araya geldi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Egekent Öğrenim Birimini ziyaret eden ve çağdaş eğitimin geleceğin gençleri için önemine değinen Arslan ziyaretin ardından Yakakent pazar yerini ziyaret etti esnafla kucaklaştı.
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.