Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.921,680
%-0.4
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artvin'de kaybolan öğrenciyi arama çalışması başlatıldı

Artvin'de kaybolan öğrenciyi arama çalışması başlatıldı

Vali Necmettin Kalkan, Artvin'de kendisinden 6 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisinin bulunması için kolluk kuvvetleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerini görevlendirdi.Vali Kalkan, AÇÜ Orman Fakültesi 2. sınıf öğrencisi...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 18:14
Vali Necmettin Kalkan, Artvin'de kendisinden 6 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisinin bulunması için kolluk kuvvetleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerini görevlendirdi.

Vali Kalkan, AÇÜ Orman Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Halil Kösece'nin (20), 26 Nisan Cuma günü ders sonrası okuldan ayrıldığını ve en son il merkezindeki PTT Artvin Şubesi'nde görüldüğünü söyledi. 28 Şubat Pazartesi günü kendisinden haber alamayan arkadaşlarının kolluk kuvvetlerine yaptığı ihbar üzerine arama çalışması başlattıklarını ifade eden Vali Kalkan, "Epilepsi hastası olduğunu öğrendiğimiz öğrencimizin bulunması için polis, jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerimiz üniversite civarı ile üniversiteye yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan Çoruh Nehri çevresinde detaylı arama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca mobese kameralarının kayıtlarını inceliyoruz. Maalesef öğrencimizin kaybolduğu günlerde kameraların arızalanması sebebiyle herhangi bir ipucuna rastlayamadık. Ekiplerimiz titizlikle gidebileceği yerler üzerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.