Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artvin'den Diyarbakır'a gönül köprüsü kurdular

Artvin'den Diyarbakır'a gönül köprüsü kurdular

Artvin Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİDAD) yaptığı organizasyonla Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya gezi düzenledi. ARSİDAD'ın düzenlediği 2 günlük gezinin ilk gününde Diyarbakır gezildi. Diyarbakır'da Diyarbakır Surları, Sahabe...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 15:49
Artvin Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİDAD) yaptığı organizasyonla Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya gezi düzenledi.

ARSİDAD'ın düzenlediği 2 günlük gezinin ilk gününde Diyarbakır gezildi. Diyarbakır'da Diyarbakır Surları, Sahabe Mezarlıkları ve Süleyman Peygamber makamını ziyaret eden işadamları, daha sonra okuma salonlarına inceledi. Okuma salonundaki talebelerle kardeşlik köprüsü kuran işadamları daha sonra Şanlıurfaya geçti.

Şanlıurfa'da Halilürrahman Camii, Balıklı Göl, Taşevler, Bediüzzaman Hazretleri Çeşmesi, İbrahim Peygamber'in makamı, Eyyüp Peygamber Camisi ve sabır makamını gezen işadamları, Harran Üniversitesi ni de ziyaret etti. İşadamları, Şanlıurfa İşadamları Derneği (ŞUGİAD) üyelerinden bazıları ile yemekte buluştu ve yaptıkları organizasyonlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

ARSİDAD Genel Sekreteri Tayfun Tosun, gezinin çok verimli geçtiğini, dernek olarak çözüm sürecinin olumlu sonuçlanmasını umduklarını, bunun da ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti. Tosun, kardeşliğin artması için doğu ve güneydoğu başta olmak üzere, başka illere de iş ve ziyaret gezisi düzenlemeye devam edeceklerini, özelikle Artvinli işadamlarından da bu konuda yoğun talep aldıklarını söyledi.

ARSİDAD üyelerinden Kadir Öztürk yaptıkları geziden çok memnun kaldıklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.