Dolar 34,1035
%0.05
Euro 37,9671
%0.17
Altın 2.823,410
%0.26
Bist-100 9.758,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aşçıoğlu: Hiçbir camiayla kavga etmeden Trabzonspor'un haklarını koruyacağız

Aşçıoğlu: Hiçbir camiayla kavga etmeden Trabzonspor'un haklarını koruyacağız

Trabzonspor Kulübü’nün yeni yöneticilerinden işadamı Yaşar Aşçıoğlu, hiç kimseyle ve hiçbir camiayla kavga etmeden Trabzonspor’un haklarını sonunu kadar savunacaklarını söyledi.Bordo-mavili kulübün dün yapılan olağanüstü genel...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 15:23
Trabzonspor Kulübü’nün yeni yöneticilerinden işadamı Yaşar Aşçıoğlu, hiç kimseyle ve hiçbir camiayla kavga etmeden Trabzonspor’un haklarını sonunu kadar savunacaklarını söyledi.

Bordo-mavili kulübün dün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulundaki in etkili isimlerden birisi olan Aşçıoğlu, öğle saatlerinde Trabzon’a geldi. Aşçıoğlu, bordo-mavi çizgilerle süslenmiş özel uçağı ile Trabzon Havilamanı’nın indikten sonra aprona yanaşırken pilot uçağın pencereden üzerinde ‘Şampiyon Trabzonspor’ yazılı bayrak açtı.

Havalimanı çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Aşçıoğlu, Trabzonspor çok büyük camia olduğunu belirterek, “Bunun farkındayız ve bunun yükünü ve sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Genç dinamik, vizyoner bir başkanımız var. Trabzonspor’u layık olduğu yere, önceki yönetimlerden bir çıta üste olmak üzere, Trabzon’u Türkiye’nin değil, dünya kulübü yapacak bir vizyona getirmek için çalışacağız. İnşaallah bunda da başarılı oluruz.” dedi.

Başarılı olacağını bildiği ve ona inandığım için İbrahim Hacıosamoğlu’nun listesinde yer aldığını anlatan Aşçıoğlu, “Bin çocukken İstanbul’da Trabzonspor’un amigoluğunu yapıyordum. Beşiktaş’ın Fulya Tesisleri’ni de, Ali Sami Yen Stadı’nı aldığım zaman da Trabzonluluğumu ön plana çıkartmışımdır. Bize her yer Trabzon. Biz Trabzonsporlu olmakla gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Trabzonspor’u yönetebilmek için vargüçleriyle çalışacaklarına vurgu yapan Aşçıoğlu, “Hiç kimseyle kavga etmeden, hiçbir camiayla kavga etmeden ama Trabzonspor’un haklarını sonuna kadar savunacak güce, birikeme, tecrübeye ve çevreye sahibiz. Biz Trabzonluyuz, Trabzonsporluyuz, Trabzonspor’un Türk futbolundaki önemini biliyoruz. Trabzonspor’a layık olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Aşçıoğlu, daha sonra araçla başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kaldığı otele gitti.

Bu arada, Başkan Hacıosmanoğlu’nun bugün saat 15.30’da bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.