
Aşık Veysel sizi bekliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’nde, Hüseyin Turan’dan sonra şimdi de Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Oğuz Aksaç sahne alacak. 16 Ağustos Cuma akşamı gerçekleştirilecek konser yine ücretsiz olacak.
- Ege Postası
- 14.08.2013 - 09:48
Ekim ayına kadar sürecek
Büyükşehir Belediyesi, ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’ kapsamında, geçtiğimiz ay Türk Halk Müziği’nin usta ismi Hüseyin Turan’ı Açık Hava Tiyatrosu’nda konuk etmişti. Sanat Günleri kapsamında 21 Ağustos 2013 Çarşamba akşamı Erdal Güral eşliğinde Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu bir konser verecek. 28 Ağustos 2013 Çarşamba akşamı ise Dilek Şafak Çakar eşliğinde Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun vereceği bir konser daha var.
Eylül ayında gerçekleşecek olan ilk konser, 18 Eylül 2013 Çarşamba akşamı. Sahne alacak grup ise Ege Üniversitesi Folk-Fantezi Deva Grubu. 25 Eylül 2013 Çarşamba günü düzenlenecek olan ayın ikinci konserinde, bu kez Ege Üniversitesi Forchestar-Pop Caz Grubu İzmirlilerle buluşacak. Aşık Veysel Sanat Günleri’nin kapanış konserinde ise yine Ege Üniversitesi’nin Türk Halk Oyunları-Ekin Grubu sahne alacak. Bu konserin tarihi 9 Ekim 2013 Çarşamba.
Yorum Yazın