Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslan Bilgi mazbatasını aldı: Yeniden ilçe başkanı

Aslan Bilgi mazbatasını aldı: Yeniden ilçe başkanı

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için AK Parti Narlıdere ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Aslan Bilgi yeniden ilçe başkanı olarak atandı. Bilgi mazbatasını teşkilatlardan sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’tan aldı. Milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti...

  • Ege Postası
  • 30.05.2018 - 11:26

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milletvekili adayı olmak için istifa ettiği ve yerine Metin Yıldırım’ın vekalet ettiği Aslan Bilgi, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile görüşerek mümkünse görevine devam etmek istediğini söyledi. Talebi olumlu karşılayan Başkan Şengül’ün onayı ile görevine geri dönen Aslan Bilgi, mazbatasını AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’tan aldı.

EMANETEN BIRAKMIŞTIM, TEŞKİLATIMIZ DA GERİ DÖNÜŞÜMÜZE MEMNUN OLDU

Geri dönmesine Narlıdere İlçe Teşkilatı’nın da sevindiğini kaydeden AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, “Genel başkan yardımcımız sayın Mustafa Ataş bana görevi tebliğ etti. Görevimize geri döndük. Metin Yıldırım yerime vekalet ediyordu. Zaten onlar da biliyordu, emaneten bırakmıştım. Geri dönüşümüze teşkilatımız da memnun oldu” dedi.

İNSANIZ TABİ, BİRAZ ÜZÜLDÜM ANCAK KIBLEMİZİ KAÇIRMAYIZ ALLAH’A ŞÜKÜR

Milletvekili adayı olma talebinin yerine gelmemesi nedeniyle üzgün olduğunu ancak partisinin ve ülkenin menfaatlerinin kendileri için şahsi beklentilerden önce geldiğini kaydeden Başkan Aslan Bilgi, “İnsanız tabi. Biraz üzüldüm. İnsan istiyor. İzmir’i parlamentoda temsil etmek istiyordum. Yoksa şahsi bir beklentimiz yok. Olmasa da görevimize devam ediyoruz. Herhangi bir küsmemiz yok. Partimize olan görevimizi en iyi şekilde yapmamız gerektiğine inanıyorum. Kenarda yine çalışırız ama işin göbeğinde çalışmak daha etkili ve faydalı. O felsefelerde yetişmediğimiz için biz kıblemizi kaçırmayız Allah’a şükür” diye konuştu.

YEREL YÖNETİMLERDE DE GÖREV YAPARIZ

İl başkanıyla kendisinin görüştüğünü anlatan AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, 2019 yerel seçimleri için de adaylık isteğinin olduğunu ancak kararı parti büyüklerinin vereceğini dile getirerek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Biliyorsunuz istifa etmiştim. Sayın il başkanımız Aydın Şengül ile görüştük. ‘Görev alabilirim tekrar, devam edebilirim’ dedim, kendileri de uygun gördü. Bizim talebimiz oldu yani. Sayın İl Başkanımız da tekrar göreve devam etmem gerektiğini söyledi. Biz de tamam dedik. Narlıdere zor bir ilçe. 4,5 yıldır büyük emeğimiz var. Hiç olmazsa şu seçimleri halledelim. Çalışacağız. Yerel yönetimlerde de görev yaparız.”

Seçim startını verdiklerini, ev ve esnaf ziyaretlerinin devam ettiğini anlatan Bilgi, "Adaylarımızı Narlıdere halkımızla buluşturuyoruz. Her akşam bir mahallede iftar ve sahur programları düzenliyoruz. İnşallah bu çalışmaların meyvesini alacağız ve 25 Haziran'da Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olduğu bir sabaha uyanacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.