Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu'ndan Saygılı'ya 'logo' soruları: Logo kullanmaktan neden korkuyorsunuz?

Aslanoğlu'ndan Saygılı'ya 'logo' soruları: Logo kullanmaktan neden korkuyorsunuz?

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın, seçim kampanyasında AK Parti logosu kullanmamasına tepki gösterdi. Aslanoğlu açıklamasında, "Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?" diye sordu. 

  • Ege Postası
  • 05.02.2024 - 16:04
  • Güncelleme: 08.02.2024 - 15:34

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın, seçim kampanyasında parti logosunu kullanmaması dikkatlerden kaçmadı. 

Seçim kampanyası kapsamında hazırlanan görsel materyallerinde AK Parti logosunun yer almaması, parti içerisinde ve kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Dağ'ın logosuz çalışmalarını sosyal medya hesabından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?" diye sordu. 

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

 "Sayın @Bilalsaygili;fotoğrafta gözüken ve İzmir'in duvarlarına, billboardlarına resmi asılmış olan bu arkadaş, hangi partinin adayıdır? zira bu arkadaş sizin adayınız değilse sorun yok, ama aday sizin ise partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz? Görsellerde parti logosu gözükmeyince, Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.