Dolar 34,1094
%0.27
Euro 38,1009
%0.12
Altın 2.866,970
%1.33
Bist-100 9.950,00
%-0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu özel dikim kıyafeti ve pahalı saati ile emekliden oy istedi!

Aslanoğlu özel dikim kıyafeti ve pahalı saati ile emekliden oy istedi!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun geçtiğimiz günlerde 14 Mayıs seçimlerine yönelik gerçekleştirdiği saha çalışmasında bir yurttaşla emekli maaşlarıyla ilgili yaptığı sohbet sırasında pahalı saati ve özel dikim kıyafeti dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 15.04.2023 - 10:34
  • Güncelleme: 15.04.2023 - 11:16

EGEPOSTASI- 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi partiler sahada harıl harıl çalışıyor.

Türkiye’nin siyasi geleceğinin nasıl şekilleneceğinin belirleneceği seçim öncesi parti yöneticileri, mevcut milletvekilleri, milletvekili adayları, seçmenin ayağına gidip partisinin programını ve vaatlerini anlatıp, vatandaşlardan oy istiyor.

Tarihi seçim öncesi vatandaşın en büyük sıkıntısı ekonomi kriz ve alım gücünün düşmesi. İktidarı da en çok zorlayan muhalefetin ekonomi üzerinden yaptığı eleştiriler.

Hal böyleyken partiler de saha çalışmalarını bu kapsamda sürdürüyor. 

CHP İzmir İl Başkanlığı da geçtiğimiz günlerde seçim startını 2. Bölge'den verdi.

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve beraberindeki parti yönetcileri ve CHP milletvekili adayları, Kiraz, Bayındır ve Ödemiş'te seçime yönelik çalışma yaptılar.

3 ilçede seçim ofisi açılışları gerçekleştirildi ve mitingler yapıldı. CHP heyeti daha sonra, esnaf ve vatandaşla buluştu, CHP'ye ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istediler.

ÖZEL DİKİM KIYAFETİ VE PAHALI SAATİ İLE EMEKLİDEN OY İSTEDİ!

Öte yandan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun bir kahve ziyaretinde emekli bir vatandaşla  emeklilerin maaşı üzerinden yaptığı sohbette pahalı saati ve özel dikim kıyafeti dikkat çekti.

Aslanoğlu'nun gömleğinin kolunda isim ve soyisminin baş harflerinin 'Ş.A.' şeklinde yazıldığı görüldü. 

Öte yandan Aslanoğlu'nun kolundaki saatin dünyaca ünlü bir İsviçre markasına ait olduğu ve fiyatının 14 bin Euro, (yaklaşık 300 bin Türk Lirası) olduğu ileri sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.