Dolar 34,1553
%-0.13
Euro 37,8070
%-0.06
Altın 2.917,980
%-0.19
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atatürk Teknik Meslek Lisesi’nden AB projesi

Atatürk Teknik Meslek Lisesi’nden AB projesi

Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından yürütülen 'Esnek Üretim Sistemleri ve İkili Mesleki Eğitim Uygulamalarının Geliştirilmesi' adlı Avrupa Birliği Projesi kapanış toplantısı yapıldı. Projeye, Nilüfer İlçe Milli Eğitim...

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 10:37
Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından yürütülen 'Esnek Üretim Sistemleri ve İkili Mesleki Eğitim Uygulamalarının Geliştirilmesi' adlı Avrupa Birliği Projesi kapanış toplantısı yapıldı.

Projeye, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bosch, Coşkunöz Eğitim Vakfı, Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Entek Eğitim Teknolojileri A.Ş ve İzmir Mazhar Zorlu Teknik ve EML-Öğretmen Eğitim Merkezi destek veriyor. Yurt içinde konuyla ilgili 13 farklı eğitim ve sanayi kuruluşuna ziyarette bulunan proje katılımcıları, yurt dışı hareketlilik kapsamında birçok ülkede eğitim ve sanayi kurumlarına teknik incelemelerde bulundu. Katılımcılar, Madrid Büyükelçiliği ve Barcelona Başkonsolosluğu'nu da ziyaret etti. Coşkun Sabuncu'nun koordinatörlüğünü yürüttüğü proje, yaygınlaştırma faaliyetleri ve nihai raporun hazırlanması ile son bulacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.