Dolar 34,2637
%0.04
Euro 37,3387
%-0.14
Altın 2.908,650
%-0.3
Bist-100 8.699,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atatürk Üniversitesi’nde 'Arkeoloji ve Sanat Tarihi Günleri'

Atatürk Üniversitesi’nde 'Arkeoloji ve Sanat Tarihi Günleri'

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Edebiyat Fakültesi kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlenen '12. Arkeoloji ve Sanat Tarihi Günleri' programı başladı.Çeşitli üniversitelerden öğretim üyelerinin hazırladıkları sunumlarla ve panellerle devam...

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 17:39
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Edebiyat Fakültesi kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlenen '12. Arkeoloji ve Sanat Tarihi Günleri' programı başladı.

Çeşitli üniversitelerden öğretim üyelerinin hazırladıkları sunumlarla ve panellerle devam edecek olan program 2 gün sürecek. Anadolu’da yaşamış olan medeniyetlere ait tarihi eserlerin ve tarihi mekanların anlatılacağı programa, Atatürk Üniversitesi’nden Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haldun Özkan, Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Karaosmanoğlu, Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yurttaş, Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevat Başaran, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Akdeniz Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fahri Işık ve Prof. Dr. Havva İşkan Işık, Muğla Üniversitesi’nden Prof. Dr. Adnan Diler gibi isimler katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.