Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atık kağıtları topladılar, engellilerin eli ayağı oldular

Atık kağıtları topladılar, engellilerin eli ayağı oldular

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden bir grup öğrenci, engellilerin yaşamının kolaylaşmasına katkıda bulunmak için biraraya geldi. Derslerden arta kalan zamanlarında 5.5 ton atık kağıt toplayan öğrenciler 6 tekerlekli sandalye, 3 çift de koltuk değneği aldı. Atık kağıtlardan elde ettikleri gelirle aldıkları sandalye ve koltuk değneklerini engellilelere ulaştırılmak üzere Bornova Belediyesi’ne teslim eden öğrenciler, toplumsal dayanışmaya örnek oldu

  • Ege Postası
  • 11.06.2014 - 09:52
İZMİR- Bornova’da yaşayan engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için sosyal sorumluluk projesi geliştiren Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri dayanışma örneği gösterdi. EÜ Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Kayıkçıoğlu’nun danışmanlığında biriraya gelen öğrenciler atık kağıtları yardıma dönüştürdü. Ziraat Fakültesi birinci sınıf öğrencileri Meriç Can Girgin, Elif Özege, Çağlar Arığa, Edanur Şen, Deniz Kaygın, Atacan İlke Okyay, Abdullah Kılcan, Muratgeldi Durduyev, Ozan Yaman 5.5 ton atık kağıt topladı. Topladıkları kağıtları paraya dönüştürüp 6 tekerlekli sandalye ve üç çift koltuk değneği alan öğrenciler ihtiyacı olan engellilere ulaştırılması için Bornova Belediyesi’ne teslim etti.
 
Öğrencileri ve EÜ Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Kayıkçıoğlu’nu makamında ağırlayarak örnek davranışları nedeniyle kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, dayanışmanın önemine dikkat çekti. Birer teşekkür belgesi verdiği öğrencilerle sohbet eden Başkan Atila, Engelli yurrtaşlarımıza karşı her zaman duyarlı olmalıyız. Siz bu konuda gerçekten güzel bir örnek sergilediniz” dedi. Doç. Dr. Hüsnü Kayıkçıoğlu da sıcak yaklaşımı ve yardımın ilgililere ulaştırılması konusundaki desteği nedeniyle Başkan Atila’ya teşekkür etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.