Dolar 34,1920
%-0.09
Euro 37,4800
%0.01
Altın 2.885,520
%0.55
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avusturya, Mısır’da yaşananlara 'darbe' demedi

Avusturya, Mısır’da yaşananlara 'darbe' demedi

Avusturya Dışişleri Bakanı Michael Spindelegger, bu sabah katıldığı bir basın toplantısında Mısır’da yaşanan olayları değerlendirdi.Ülkede bir an önce yeni seçimlerin yapılması ve huzursuzluğun son bulması gerektiğini ifade eden...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 14:00
Avusturya Dışişleri Bakanı Michael Spindelegger, bu sabah katıldığı bir basın toplantısında Mısır’da yaşanan olayları değerlendirdi.

Ülkede bir an önce yeni seçimlerin yapılması ve huzursuzluğun son bulması gerektiğini ifade eden Spindelegger, "Sokaklara Mübarek döneminde bile bu kadar insan çıkmamıştı. Halkın taleplerini de dikkate almak gerekir." dedi. Şiddetin artması durumunda vatandaşlarını hızlı bir şekilde tahliye edebileceklerini kaydeden Spindelegger, darbecileri doğrudan kınamaktan kaçındı.

Cihan Haber Ajansı muhabirinin "Ülkede yaşananları bir darbe olarak görüyor musunuz'" sorusuna cevap veren Avusturyalı bakan, "Askeri müdahale arzu edilen bir durum değil. Yaşananları bir geçiş süreci olarak değerlendiriyorum. Umarım en kısa sürede yeni seçim tarihi ilan edilir ve seçimler gerçekleştirilir." şeklinde cevap verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.