Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ayakkabı Fuarı'na 26 ülkeden alım heyeti katılacak

Ayakkabı Fuarı'na 26 ülkeden alım heyeti katılacak

İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) tarafından 20-23 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen 34. Ayakkabı, Çanta, ve Aksesuarları Fuarı (Ayakkabı Kış 2013) için geri sayım başladı. Yerli ve yabancı sektör mensuplarını İzmir’de buluşturacak...

  • Ege Postası
  • 14.06.2013 - 13:32
İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) tarafından 20-23 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen 34. Ayakkabı, Çanta, ve Aksesuarları Fuarı (Ayakkabı Kış 2013) için geri sayım başladı. Yerli ve yabancı sektör mensuplarını İzmir’de buluşturacak olan fuara, 26 ülkeden alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor. Rusya, Ukrayna, Belarus, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Azerbaycan, Yunanistan, Irak, Libya, Suudi Arabistan, BAE, Katar, Mısır, Ürdün, Filistin, İsrail, Kuveyt, Lübnan, Tunus, Fas, Cezayir, Oman Sultanlığı, Yemen ve Bahreyn’in yanı sıra Kazakistan’dan özel alıcı heyetlerinin fuar süresince İzmir’e gelmesi bekleniyor. Alım heyetlerinin konaklama giderleri İZFAŞ tarafından karşılanacak. Türkiye ayakkabı üretiminin yüzde 40’nı gerçekleştiren İzmir, 20-23 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Ayakkabı Kış 2013 Fuarı ile sektöre yön verecek.

Ayakkabı Kış Fuarı’na, İzmir’in yanısıra Ankara, Balıkesir, Gaziantep, İstanbul, Konya, Trabzon’dan ve yurt dışından İspanya, Romanya, İtalya’dan firmalar katılıyor. İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir ÖRS, sektörün hedef pazarları arasında yer alan Orta Doğu ülkelerine yönelik ziyaretçi çalışmasına ağırlık verdiklerini bildirdi. Ayakkabı sektörünün yeni pazarlara açılması ve mevcut pazarlarını geliştirmesi için alım heyeti organizasyonlarının üzerinde önemle durduklarını vurgulayan Örs, "Bu yıl Orta Doğu ülkelerine yönelik alım heyeti çalışmaları yaptık. Fuarımıza Rusya, Ukrayna, Belarus, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Azerbaycan, Yunanistan, Irak, Libya, Suudi Arabistan, BAE, Katar, Mısır, Ürdün, Filistin, İsrail, Kuveyt, Lübnan, Tunus, Fas, Cezayir, Oman Sultanlığı, Yemen ve Bahreyn’den alım heyetleri getireceğiz. Ayrıca Kazakistan’a yönelik özel bir çalışma yapıyoruz, Kazakistan’dan özel bir heyetin ziyaretini sağlayacağız." dedi.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak Ayakkabı Kış Fuarı’nda, 2013 Sonbahar ve 2014 Kış sezonunun bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer modelleri sergilenecek. İZFAŞ, yılda iki kez düzenlediği İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) işbirliği ve sektör temsilcilerinin destekleriyle gerçekleştiriyor.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.