Dolar 34,0655
%-0.06
Euro 37,8991
%-0.01
Altın 2.801,810
%-0.51
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydıncık'ta değerli taşlar için dernek kuruldu

Aydıncık'ta değerli taşlar için dernek kuruldu

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde, değerli taşların tanıtımı ve değerlendirilmesinin sağlanması amacıyla İlçe Halk Eğitim Merkezi kusriyerleri tarafından Aydıncık Ametist ve Yarı Değerli Taşları İşleme Derneği kuruldu. İlçe Halk...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 17:37
Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde, değerli taşların tanıtımı ve değerlendirilmesinin sağlanması amacıyla İlçe Halk Eğitim Merkezi kusriyerleri tarafından Aydıncık Ametist ve Yarı Değerli Taşları İşleme Derneği kuruldu.

İlçe Halk Eğitim Müdürü Erol Ateş, İlçe Halk Eğitim Müdür Yardımcısı M. Sadık Gümüş, Dernek Başkanı Mehmet Şimşek ve dernek üyeleri Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas’ı ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti. Kaymakam Kafkas, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, "Bu kısa zamanda değerli taş takısı kursu öğretmeni ve kursiyerlerimize göstermiş oldukları gayretlerden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bu işi devam etmeleri açısından bir dernek kurarak sayın valimizin dediği gibi Erzurum Oltu taşına rakip olma yolunda şimdiden çalışmalara başlandı. Yapılan ve orataya konan eserlerle bunu zaten gösterdiniz. İnşallah bu özverili çalışmalarla ilçemizin adı ülke sınırlarını da aşarak adından söz ettirir." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.