Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aykut Yenice İESOB'un hisselerini sordu: Her türlü kirli oyunu çevirdi

Aykut Yenice İESOB'un hisselerini sordu: Her türlü kirli oyunu çevirdi

Radyo Egepostası Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Mithat Umutoğulları’nın konuğu olan Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Aykut Yenice, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın (İESOB) eski Başkanı ve  CHP İzmir eski Milletvekili Mehmet Ali Susam ile mevcut İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’ya İESOB’un batan BESAŞ şirketinde 1 milyon 677 bin liralık hissesinin olduğunu ve bu hissenin ne olduğunu sordu.

  • Ege Postası
  • 01.05.2018 - 10:43

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Kurulan şirketlerle ve hisse devirleri ile BESAŞ’ın içinin boşaltıldığını belirten Federasyon Başkanı Aykut Yenice, İESOB’un hisselerinin akıbetinin ne olduğunu sormaya devam edeceğini söyledi.

İESOB ONURSAL BAŞKANI VE MEVCUT BAŞKANI BAŞ SUÇLU OLARAK YARGILANIYORSA…

Federasyon Başkanı Aykut Yenice, isim vermeden İESOB Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam ve mevcut Başkan Zekeriya Mutlu’yu kast ederek,  “İESOB  yönetimi benim oda başkanlığını kaybetmem için her türlü kirli oyunu çevirmiştir. İnşallah devam edeceğiz. İESOB’un bu şirkette batan bir parası var. Bu şirketin gelişimine, borsaya açılmasına sebep olan, Kısıkköy’de İESOB’a ait arsanın satılıp bu paranın bu şirketin 2 dairesi karşılığında nakit olarak alınıp kullanılmasıyla ilgili bir mağduriyet var. İESOB’un 1 milyon 677 bin liralık hissesi var. Bu hisse ne olmuştu? Bu hisseyi korumak için devam eden davaya İESOB yöneticileri müdahil olmuş mudu? Biz bunu soruyoruz. Bu şirketin içerisinde İzmir esnafının alın teriyle 28 odanın hissesi var. 28 oda başkanına soruyorum, mağdur olarak müracaat ettiniz m? Bunu söylesinler. Yoksa onun dışında o olmuş bu olmuş şu gitmiş  bu gitmiş bizi ilgilendirmiyor. Biri onursal, biri mevcut başkanı İESOB’un. İESOB’un onursal başkanı ve mevcut başkanı baş suçlu olarak yargılanıyorsa aynı davada hem hırsız hem ev sahibi olur mu insa? Bu davaya müdahil olmak için imza attıysanız, bu hissenin akıbeti ne old? Bunu sormak benim en doğal hakkım” diye konuştu.

BİR TRİLYONLUK PARA NE OLDU, İESOB HİSSELERİ NE OLMUŞTUR, ÇIKSINLAR SÖYLESİNLER

“Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu üyesiyim. İESOB’da 129 oda var. İlk kez federasyon başkanı olmayı becerebilmiş tek insanım. 104 insanıyla 100 üyesiyle Türkiye’nin en büyük meslek örgütünün de genel başkanıyım. Bu esnaf teşkilatı için bir başarıdır. Ankara’da olmam İzmir esnafı için şans, ama birileri için rahatsızlık verici bir olaydır. İESOB’un esnafın temel sorunlarını kişiselleştirmeden, eleştirmek de bizim demokratik hakkımızdır” diyen Başkan Aykut Yenice, “Esnafı savunmanız için önce esnafın değerlerine sahip olmanız lazım. Bir trilyonluk para ne olmuştur, İESOB hisseleri ne olmuştu? Çıksınlar söylesinler” dedi.

DEMİRTAŞ, BİR ÇOK İNSANI KIRDI, ZEDELEDİ, GİDECEKSİN ABİ

İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerini de değerlendiren Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Aykut Yenice, İZTO seçimlerini kaybeden eski başkan Ekrem Demirtaş’ın mental yorgunluğa düştüğünü savunarak, yerine seçilen Mahmut Özgener’in İzmir için bir şans olduğunu söyledi ve Özgener’in başkanlığıyla beyaz bir sayfa açıldığını dile getirdi:

“Jübile yapmalıydı. Uzun yıllar teşkilatın başkanlığını yaptı. Ben de kendisiyle iki dönem çalıştım. Yıllardır doğma büyüme İzmirli olarak meslek odalarının önemli olduğunu düşünüyorum. Artık 26 yıllık süre içinde Sayın Demirtaş, yönetim anlayışıyla birçok insanı kırdı, zedeledi, mental yorgunluğuna düşmüştü. Mahmut Özgener ise İzmir’in simge isimlerinden biriydi. Babası da öyleydi. İTO’yu yönetmeye çok uygundu. Ben de Özgener’in başkan olmasını, Ekrem Beyin de jübile yapmasını istemiştim. Özgener geldiği gün farkını ortaya koydu. Cumhurbaşkanı ve Başbakan İZTO’yu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı önemli mesajlar verdi. EXPO ile İzmir’e büyük katkı koyduğunu düşünüyordum. Yeteneksiz ve yetersiz yapılar yüzünden İzmir EXPO’yu alamadı. Beyaz sayfa açıldı. Bir milyon dolarlık ilk yatırım yapılmıştı Sayın Priştina döneminde. Kente bir ilim yuvası kazandırıldı. Ama bu demek değil ki ömür boyu orada kalacaksın. Çiftlik mi aldın, dağ evin mi bağ evin mi var git dinlen. Senden başka kimse yokmuş gibi yapışmışsın kalmışsın. Gideceksin abi.”

TAYYİP BEYİN AYDIN ŞENGÜL’Ü TEKRAR GÖREVE DÖNDÜRMESİ İZMİR’E YAPTIĞI EN BÜYÜK ŞEY

AK Partili olduğunu, AK Parti mensubu olmaktan onur duyduğunu kaydeden Federasyon Başkanı Aykut Yenice, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de İzmir için bir şans olduğunu belirtti:

“AK Parti ile ilgili onun mensubu olmaktan onur duyuyorum. İzmir’i istemiyor o nedenle hafife alıyor denir yıllardır. Başbakanın Milletvekilliğiyle birlikte bu algı kırıldı. Geçmişte birçok şeyleri irdeleyebiliriz ama artık onlar geride kaldı. Bu muhteşemliği yaratan kişi Aydın Şengül’dür. Tekrar siyasete döndürmesi ve il başkanı yapması bana göre Tayyip Bey’in İzmir’e yaptığı en büyük şey. Mazbatayı aldığı gün havalimanındaki karşılama hiçbir siyasetçiye nasip olmamıştı. 4 yıldır ölü toprağı vardı AK Parti’de. Aydın Beyin gülen yüzü İzmir’de patlamaya sebep oldu. Kafasını kaldıramıyor geldiği günden beri. Bu enerji ve sinerji teşkilatlarda ivme kazandırdı. İl kongresindeki bu coşku ve yansıma onu muhteşem kişiliği ve saygınlığıyla il başkanımız Aydın Şengül’ün kimliğinin yansımasıdır. Bunun 24 Haziran’da AK Parti’ye büyük ivme kazandıracağını düşünüyorum.”

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ ORTADA, İZMİR İÇİN NİYE OLMASIN'

Federasyon Başkanı Aykut Yenice, AK Parti ile kimsenin yaşam tarzına karışılmadığını, bu algıların gerçeği yansıtmadığını kaydetti:

“Burası İzmir haddinizi bilin. Burası İzmir. 100 yıldır Cumhuriyet aşığı bir insanım. Başını mı kapat demiş camiye git mi demiş AK Parti. Gelin bu kenti el birliğiyle. AK Partiyle siyasetin dokunduğu illerdeki muhteşem gelişmeleri gözlüyorum. İZTO seçimi bana göre bu patlamanın yansımasıdır. Hani demokrattı. Hani demokrat olmayan Alaattin Bey’in karşısında cephe aldığınız Ekrem Demirtaş kaybetti. Antalya örneği önümüzde. Bir dönem CHP’de oldu. Bir dönem sonra yangından kaçarcasına Menderes Bey’e geri döndüler. AK Parti belediyeciliği ortada. İzmir için niye olması? Burhan Beyin eseridir kentin tüm altyapısı. AK Parti gelecek bayrak-rakı-Cumhuriyet sorgulanacakmış. Böyle şey olabilir mi'”

İŞTE PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

Mithat Umutoğulları: İZTO seçimleri bitti.

Aykut Yenice: Jübile yapmalıydı. Uzun yıllar teşkilatın başkanlığını yaptı. Ben de kendisiyle iki dönem çalıştım. Yıllardır doğma büyüme İzmirli olarak meslek odalarının önemli olduğunu düşünüyorum. Artık 26 yıllık süre içinde Sayın Demirtaş, yönetim anlayışıyla birçok insanı kırdı, zedeledi, mental yorgunluğuna düşmüştü. Mahmut Özgener ise İzmir’in simge isimlerinden biriydi. Babası da öyleydi. İTO’yu yönetmeye çok uygundu. Ben de Özgener’in başkan olmasını, Ekrem Beyin de jübile yapmasını istemiştim. Özgener geldiği gün farkını ortaya koydu. Cumhurbaşkanı ve Başbakan İZTO’yu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı önemli mesajlar verdi. EXPO ile İzmir’e büyük katkı koyduğunu düşünüyordum. Yeteneksiz ve yetersiz yapılar yüzünden İzmir EXPO’yu alamadı. Beyaz sayfa açıldı. Bir milyon dolarlık ilk yatırım yapılmıştı Sayın Priştina döneminde. Kente bir ilim yuvası kazandırıldı. Ama bu demek değil ki ömür boyu orada kalacaksın. Çiftlik mi aldın dağ evin mi bağ evin mi var git dinlen. Senden başka kimse yokmuş gibi yapışmışsın kalmışsın. Gideceksin abi.

Mithat Umutoğulları: Bir partinin mensubusunuz. Muhteşem bir organizasyon vardı. Nasıl buldunuz'

Aykut Yenice: Muhteşem. AK Parti ile ilgili onun mensubu olmaktan onur duyuyorum. İzmir’i istemiyor o nedenle hafife alıyor denir yıllardır. Başbakanın Milletvekilliğiyle birlikte bu algı kırıldı. Geçmişte birçok şeyleri irdeleyebiliriz ama artık onlar geride kaldı. Bu muhteşemliği yaratan kişi Aydın Şengül’dür. Tekrar siyasete döndürmesi ve il başkanı yapması bana göre Tayyip Bey’in İzmir’e yaptığı en büyük şey. Mazbatayı aldığı gün havalimanındaki karşılama hiçbir siyasetçiye nasip olmamıştı. 4 yıldır ölü toprağı vardı AK Parti’de. Aydın Beyin gülen yüzü İzmir’de patlamaya sebep oldu. Kafasını kaldıramıyor geldiği günden beri. Bu enerji ve sinerji teşkilatlarda ivme kazandırdı. İl kongresindeki bu coşku ve yansıma onu muhteşem kişiliği ve saygınlığıyla il başkanımız Aydın Şengül’ün kimliğinin yansımasıdır. Bunun 24 Haziran’da AK Parti’ye büyük ivme kazandıracağını düşünüyorum.

Burası İzmir haddinizi bilin. Burası İzmir. 100 yıldır Cumhuriyet aşığı bir insanım. Başını mı kapat demiş camiye git mi demiş AK Parti. Gelin bu kenti el birliğiyle. Siyasetin dokunduğu illerdeki muhteşem gelişmeleri gözlüyorum. İZTO seçimi bana göre bu patlamanın yansımasıdır. Hani demokrattı. Hani demokrat olmayan Alaattin Bey’in karşısında cephe aldığınız Ekrem Demirtaş kaybetti. Antalya örneği önümüzde. Bir dönem CHP’de oldu. Bir dönem sonra yangından kaçarcasına Menderes Bey’e geri döndüler. AK Parti belediyeciliği ortada. İzmir için niye olması? Burhan Beyin eseridir kentin tüm altyapısı. AK Partili gelecek bayrak-rakı-Cumhuriyet sorgulanacakmış. Böyle şey olabilir mi'

Mithat Umutoğulları: Esnaf ve sanatkarlar birliği ile zaman zaman eleştirileriniz var.

Aykut Yenice: Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu üyesiyim. İESOB’da 129 oda var. İlk kez federasyon başkanı olmayı becerebilmiş tek insanım. 104 insanıyla 100 üyesiyle Türkiye’nin en büyük meslek örgütünün de genel başkanıyım. Bu esnaf teşkilatı için bir başarıdır. Ankara’da olmam İzmir esnafı için şans, ama birileri için rahatsızlık verici bir olaydır. İESOB’un esnafın temel sorunlarını kişiselleştirmeden, eleştirmek de bizim demokratik hakkımızdır.

İESOB  yönetimi benim oda başkanlığını kaybetmem için her türlü kirli oyunu çevirmiştir. İnşallah devam edeceğiz. İESOB’un bu şirkette batan bir parası var. Bu şirketin gelişimine, borsaya açılmasına sebep olan, Kısıkköy’de İESOB’a ait arsanın satılıp bu paranın bu şirketin 2 dairesi karşılığında nakit olarak alınıp kullanılmasıyla ilgili bir mağduriyet var. İESOB’un 1 milyon 677 bin liralık hissesi var. Bu hisse ne olmuştu? Bu hisseyi korumak için devam eden davaya İESOB yöneticileri müdahil olmuş mudu? Biz bunu soruyoruz. Bu şirketin içerisinde İzmir esnafının alın teriyle 28 odanın hissesi var. 28 oda başkanına soruyorum, mağdur olarak müracaat ettiniz m? Bunu söylesinler. Yoksa onun dışında o olmuş bu olmuş şu gitmiş  bu gitmiş bizi ilgilendirmiyor. Biri onursal, biri mevcut başkanı İESOB’un. İESOB’un onursal başkanı ve mevcut başkanı baş suçlu olarak yargılanıyorsa aynı davada hem hırsız hem ev sahibi olur mu insa? Bu davaya müdahil olmak için imza attıysanız, bu hissenin akıbeti ne old? Bunu sormak benim en doğal hakkım. 

Bunlar İESOB’un Bakanlık sayfasındaki yönetim kurulu kararları. Bana bir itham var. Gel arkada birinci sayfaya bak, temsil ağırlama bölümü var. İkram giderleri var. Toplamı 188 bin lira. Gel 2017’ye. Bu rakam olmuş 259 bin lira, yani 300 bin lira. Çalışma günü zaten 100 gün. Ekonominin can çekiştiği, esnafın kirasını ödeyemediği bir yerde kimin parasını kime ödüyorsu? 7 trilyon 137 bin lira 2017’nin geliri. Aleyhte fark; 314 bin lira. Ticarethane mi çalıştırıyoru? Ne yaptın ab? Dikili ağacın mı va? Geldiğinden beri Tercan’ın binasında oturuyorsun. Sosyal-kültürel faaliyetlere bakın, 430 bin lira. İnsan Allahtan korkar ya. Biz bunları sorunca kötü çocuk oluyoruz. BESAŞ olayında olmayan belge üzerinden konuşmadık. BESAŞ’çılar bu konuda kitap bile çıkardı. Nitelikli dolandırıcılık, zimmet, kanuna muhalefet. Onursal başkan ve şimdiki başkan bir numaralı sanık. Bunu devletin savcısı, hakimi söylüyor.

Kongrede adaylardan bir tanesi çok sevdiğim kardeşim kalktı aday oldu. Facebook’ta onursal başkanın fotoğrafını koydu. Bu adam turşucu. Ben çorbacıyım. Beni mahkemeye vermiş turşucu dedim diye. İzmir’de bir tane Türkiye vatandaşı bu onursal başkanın dükkanından alışveriş yaptım diyen varsa memleketi terk edeceğim. Sen ne zaman esnaflık yaptın da ne zaman esnafın onursal başkanısın. Avukatın cümlesine bak; “… Oysa ki müvekkilim önce şerefiyle ve namusuyla esnaflık yapmış bir vatandaş, sonrasında milletvekilliği yapmış ve tanınan-sevilen bir simadır…” Asliye ceza mahkemesinin bir kararını göstereyim şimdi; aldığı bir ceza var, vergi kaçakçılığından. Hangi esnaf vergi kaçakçılığı nedeniyle bir ay meslekten men ve para cezası almış, 1992 yılında. Ben Aykut Yenice olarak bugüne kadar belgesi olmayan bir şeyi konuşmadım. Ne yaptı Aykut y? Gelsinler istedikleri yerde konuşalım. Namuslu ve şerefli olmak önce esnaflığını doğru yapmaktan geçer. Ne olacak ben de çorbacıyım. Ben onur duyuyorum çorbacı olmaktan. Sen de turşucusun, buyur vergi levhan. Ne var bund? Niye alınıyorsunu? Esnafın değerlerine sahip olmanız lazım önce esnafı savunmanız için. Şeref ve namustan bahsediyorsan … Bir trilyonluk para ne olmuştu, İESOB hisseleri ne olmuştu? Çıksınlar söylesinler.

Oda genel kuruluna 40 bin lira destek veriyorlar. Yine aynı ilçemizde minibüsçüler odasının genel sekreterine 52 bin lira kıdem tazminatı veriyor. Beni icraya vereceksin, ben ve benim gibi odaları, aidatını ödemedi diye. İnsanlar ekonomilerini kaybettiklerinde hürriyetlerini kaybedermiş. Bu arkadaşlara 6 Mayıs’ta başarılar diliyorum. Şoförler odasısın bir genel sekreterin parasını ödeyemiyorsan yazıklar olsun. 2002 yılında oda başkanı oldum. Bütün bu yaptıklarını anlatan insan bugün kanki, kuzu sarması. Ne değişti de bu arkadaşlar iyi old? O adam bir kurumun başkanı oldu. Ya insan eve giderken, çocuğu ona sorarsa, adamlık-dürüstlük nedir diye, ne diyecek bu adamlar y? Ne değişti de can ciğer kuzu sarması oldun. Bu tabloda demokratik olmayan bir seçim var. Adamın parası yoksa bırak kayyuma gitsin. İnsanda biraz vicdan, bir yürek, bir hassasiyet olur. Tabi ki odalar zor durumda. Katılım paylarından ve ekonomik süreçten bir takım sıkıntılar duyuyor. Seçim öncesi sen kalkıp parayı dağıtıyorsun. Demokratik şartlar yok ki. Bu paraları verdiğin insanlar nasıl sana bana oy versin abi. Hiç şov yapmasınlar. İşleri şov.

Bir esnaf odası başkanı, müfettiş geliyor soruyor, adın ne görevin n? 2007 mayıs ayında 400 adet hissenizi onursal başkana kaç paraya sattınız diyo? İzmir’de onursal başkanın danışmanı ile notere gittik. Satış işlemi yaptık. Kendisi bana teşekkür etti. Ayrıca 2,5 yıllık emeğime karşılık, hediyesi olduğunu söyledi bana. Beni talimat yazısıyla Kordon’da bulunan falanca bankaya gönderdi, kendi hesabından bana 100 milyar lira ödenmesini sağladı. Ufak hediyeye bak, 2007 yılında. Aynı kişi, aynı müfettişin sorusuna verdiği yanıta bak, on numaralı soru. Ben bu şirkete şirketin kurulabilmesi için prosedür gereği, ricayla ortak oldum. Ortaklığım sadece evrak üzerindedir. Bana verilen hisseler karşılığında şirkete ödeme yapmadım. Bu kişi sevdiğim bir kişi olduğu için ona yardımcı oldum. Şu anda mahkemede kayıtları var. Bunları yapıyorsun. Onlarca insan ağlıyor. BESAŞ Mağdurları diye youtube dosyasına girin, söylediklerini dinleyin. Buna tık demeyeceksin de ben turşucu dedim diye.

Mithat Umutoğulları: Şu andaki başkanla ilgili açılmış davalar da var. Minibüsçülerin açtığı bir dava var. Dolmuşçulardan 800 milyar para alındığı belirtiliyor. Dava açılmış ve Zekeriya Mutlu’nun 40 bankadaki hesaplarının hepsine haciz ihbarnamesi göndermişler. Mutlunun tüm hesapları bloke olmuş durumda.

Aykut Yenice: Devam eden bir yargı. Aklanabilirler. Binlerce insan seni beni çare diye göreve getiriyor. 2 milyon insanın temsilcisiyiz. Esnaf can çekişiyor. Esnaflığın partisi olmaz. Biz burada esnafın temsilcisiyiz. Önemli bir görevi üstlenmişiz. Esnaf temiz insandır, alın teriyle emeğiyle üreten insandır. Sen bir yılda bu 7 trilyon parayı nerede kazandı? Dört yılda 22 trilyon. Dört yılda 22 trilyon nereye gitt? Ne yaptın, adama sorarlar y? Biri de bunu soruyorsa niye rahatsız oluyorsu? Çık bana verdiğiniz emaneti yerine getirmedim de, aklan gel. Bana zamanında desteğin olmuş olabilir, birtakım şeyleri eleştiremez miyi? Senin resmi imzanla devletin sayfasına yüklediğin belgelerin var. Bu belgeler üzerinden de benim konuşma hakkım var. Cemal Tercan’ın bıraktığı mirasın üzerinde oturuyorsun. Ben onu savunmuyorum. Örnek olarak veriyorum. Babanın parasıymış gibi dağıtıyorsun parayı. Kasaplar odasındaki adamı nasıl aldın'

Benim seçimim sırasında 2002 yılındaki evrakları koyan kimd? Hesap döner sap döner, bir gün gelir hesap döner. Aklansınlar. Aklanmak da yetmiyor. 22 trilyon para. Ekrem bey’e kızabiliriz ama Ekrem Bey bir tesis bırakıp gitti, Türkiye’de bir örneği yok. Sen Cemal Tercan’ın yaptığı binada oturuyorsun. Daha o binadaki alt kattaki kebapçıyı alamadın. Hiç konuşmayacaksın. Belge burada. Turşucu diyor. İşte burada belge. Bu kimin belges? Vergi kaçakçılığından ceza alması, meslekten men edilmesi nasıl bir şey. Tahsin Güzel, 4 sayfa bir yazı gönderdi. 2004’te gidiyor bu yazı. Tahsin Güzel, Mevlüt Özel. İkisi de oda başkanı değil. Burada beş tane oda başkanı var. Beşi de oda başkanı. Eyy 5 tane yiğit, 2004 yılında attığın bu adam seçilme ehliyetine sahip dediğin bu beş insan çıkıp, bu seçimde oy atmayacağım desin. İnsan imzasını inkar eder m? 2004yılında imza atmışlar, diyorlar ki bu adam bu bu suçları işlemiş. Altısı da şu an odaların başkanında. Ve 6 Mayıs’ta oy atacaklar. Size bu yetkiyi verenlere yazıklar olsun. Belgesiz bir cümle etmedim, eden olursa şerefsizdir. Şahsıma yapılan saldırılara karşı dimdik ayaktayım. İl başkan yardımcısı iken bu belgeleri ilk açıkladığımda, bir çağrıda bulundum, ikinizin de odası yok, gelin açın bir lokanta. İzmir lokantacılar odasına kaydolun. Aliyi Veliyi Türkçe konuşmayı askerde öğrenmişleri benim karşıma çıkarmayın.  16 yıldır 7 müfettiş gönderdiniz, Allaha şükür aslanlar gibi ayaktayım. Bizim bilmediğimiz bir şey varsa açıklayın. Nerde istiyorlarsa konuşalım. O 6 arkadaşın isimlerini vermeye utanıyorum, onlara sesleniyorum, İESOB’u yönetecek çok şerefli arkadaşlarım var. Çıksınlar, sonuna kadar destekçiyiz. Bu arkadaşlar da aklansınlar, devam etsinler. Orijinal çek var, müfettiş soruyor, 5 trilyon para hesabına giriyor, nereden geliyor diyor. Bilmiyorum diyor. Tabaklarını çanaklarını da alsınlar gelsinler. Benim babam Çorbacı İsmet Usta ya. Sen kimsi? Senin gücün yeter mi benim şerefime dil uzatmaya.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.