Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP Konak'ta Kürşad Yükselcan'a emanet

BBP Konak'ta Kürşad Yükselcan'a emanet

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, göreve yeni atanan Konak ilçe başkanı Mehmet Kürşad Yükselcan'a yetki belgesini takdim etti. Düzenlenen basın toplantısıyla görevlendirme yazısını İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket'ten alan Yükselcan, "Konak'ta çalınmadık kapı bırakmayacağız.Esnafın ve halkın sorunlarını biliyoruz.Ürettiğimiz projelerle Konak halkına hak ettiği hizmeti vermek için yola çıktık.Amacımız Konak belediyesini BBP' ye kazandırmaktır."dedi.

  • Ege Postası
  • 21.03.2013 - 17:59
İzmir ve Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde de bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket "Çözüm sürecine dair açıklama da bulunan Bereket "Biz bu sürecin karşısın da olduğumuzu sürekli olarak dile getirdik.Sürece destek verdiği açıklanan 172 sivil toplum kuruluşu içinde bulunan İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği derneğinin bu tavrı bizi üzmüştür.Onların öyle bir hakkı yok. Benim Karabağlar ilçe başkanım şehit babası. Hadi soralım bakalım, açılıma destek veriyor m? Niyeti halisane midi? Akacak kan duracaksa deniyor. Akacak kan böyle duracaksa durmasın. Böyle bir şey olabilir m? Apo’yu özgür bırakacaksın diye, genelkurmay başkanlığı yapmış birini ömür boyu hapisle yargılıyorsun, öbür taraftan 9 bin küsur KCK’lıyı serbest bırakıyorsun. Yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçeler de kendi adaylarını çıkaracaklarını açıklayan Ahmet Bereket"Hedefimiz İzmir halkına layık olduğu hizmeti vermek adına il ve ilçe genelin de çıkaracağımız adaylarımızla seçimlerden mutlak galibiyetle çıkıp halkımızı dürüst,çağdaş,demokratik belediyecilik anlayışıyla buluşturmaktır."dedi.
BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesinden sonra ısrar etmelerine karşın tek bir kişiye soruşturma açmayarak, Yazıcıoğlu olayının baş aktörlerinden biri haline geldiğini savundu.Bakan Yıldırım’ın İzmir’de büyükşehir belediye başkanı adayı olması durumunda kendisine kesinlikle destek vermeyeceklerini belirten Bereket," Binali Yıldırım. Hiçbir soruşturmasını isteğimiz, özellikle sivil havacılık başkanı başta olmak üzere hiçbirinin soruşturmasına müsaade etmedi. Meclis kürsüsünde, ‘Yazıcıoğlu’nun olayı kazadır, bunu araştırmanın kime ne faydası var’ diye açıklamalarda bulundu. DDK’ya Cumhurbaşkanı görev verdikten sonraki süreç ise ortada artık. Biz ondan tek bir şey istedik, ‘Sivil Havacılık Genel Müdürü’nü görevinden al’. Soruşturmanı aç, soruşturmada sorun çıkmazsa sen adamı görevine iade et, biz de ondan özür dileyelim dedik. Ama bir kişiye bile soruşturma izni vermedi. Şimdi bu süreç sadece Binali Yıldırım’a mı ai? Hayır. Ama sen bir kişiye bile soruşturma açmıyorsun. Ki vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu. Türk-İslam aleminin bel bağladığı bir insan. Ne olursa olsun soruşturma izni versin, aklansın, görevine dönsün. Demek ki bir şey var.”dedi.



24 Mart’ta Fuar Gençlik Merkezi’nde saat 14.00’te Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma programı düzenleyeceklerini BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur’un da ’21. Yüzyılda Bir Alperen-Muhsin Yazıcıoğlu’ konulu seminere konuşmacı olarak katılacağını, 25 Mart’ta da Hatay Üçyol’daki Kulalı Hacı Halil Oğlu Camii sinde, yatsı namazına müteakip Muhsin Yazıcıoğlu ve kazada hayatını kaybeden arkadaşları için mevlid okutup, lokma döktüreceklerini söyleyerek, İzmirlileri davet etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.