Dolar 34,1864
%0.15
Euro 38,1366
%-0.28
Altın 2.924,570
%-0.3
Bist-100 9.771,00
%-0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP MKYK Üyesi Döngel: Türkiye küresel kuşatma altında

BBP MKYK Üyesi Döngel: Türkiye küresel kuşatma altında

BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Döngel, Türkiye’nin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, küresel bir kuşatma altına alınmış vaziyette olduğunu söyledi. Döngel, yaptığı yazılı açıklamada ülke ve millet...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 13:33
BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Döngel, Türkiye’nin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, küresel bir kuşatma altına alınmış vaziyette olduğunu söyledi. Döngel, yaptığı yazılı açıklamada ülke ve millet üzerinde büyük tahribat oluşturacak, telafisi ve tamiri zor sinsice oyunlar oynandığını savundu.

Hüseyin Döngel, açıklamasında şunları kaydetti: şu ifadelere yer verdi: “AK Parti’nin ve şürekasının değişim ve dönüşüm projeleriyle millete ayar çekiliyor. Milletimiz, 30 yıldır akan kan gölünün üzerine siyasetin inşa ettiği bu sinsice oyunların farkına vardırılmıyor. AK Parti'nin politikalarını fırsat bilen, bu fırsatı ganimete dönüştüren sözde aydın, demokrat, liberal ve yazar çizer takımı, her zaman olduğu gibi bugün de dünyanın neresinde bir bölücü, ayrıştırıcı unsur varsa millete demokratik olgunluk gibi sunuyor ve Türk milletinin aleyhine ne varsa elbirliğiyle icra ediyor. İktidar partisiyle omuz omuza vererek aydın, demokrat, barışsever adı altında aşağılık duygusuna sürüklenmiş bir milletin tarihine hakaret etmeyi, geçmişine sövmeyi ve Türkiye’nin, Türk milletinin aleyhine yapılması gereken her şeye öncülük etmeyi aydınlık, demokratlık olarak ifade etmektedirler.”

Döngel, AK Parti'nin, "Barış ve huzur gelsin de nasıl gelirse gelsin" algısı oluşturmaya çalıştığını ileri sürerek, “Hükümet, yani Başbakan bunu milletin aklına sokmak için her türlü argümanı, değeri kullanıyor ve bu uğurda her yolu mübah sayıyor. 'Barış olsun da nasıl olduğu önemli değil. Silahlı mücadeleyle olmuyorsa müzakereyle olsun.' demeye razı etmeye çalışıyor.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.