Dolar 34,2460
%0.07
Euro 37,6310
%0.41
Altın 2.873,130
%0.12
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BEST Basketbol Takımı sezon öncesi basına tanıtıldı

BEST Basketbol Takımı sezon öncesi basına tanıtıldı

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)'nde mücadele eden Balıkesir BEST Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi bir toplantıyla basına tanıtıldı. Teknik heyet ve oyuncuların biraraya geldiği, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan BEST A.Ş.'nin...

  • Ege Postası
  • 02.10.2013 - 14:32
Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)'nde mücadele eden Balıkesir BEST Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi bir toplantıyla basına tanıtıldı. Teknik heyet ve oyuncuların biraraya geldiği, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan BEST A.Ş.'nin fabrikasında düzenlenen tanıtıma Yırcalı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı Yırcalı, Başantrenör Mustafa Derin ve, Genel Koordinatör Gafur Çoymak da katıldı.

Toplantıda konuşan Yırcalı, geçen sezon takımın ligi sekizinci sırada tamamladığını belirterek, play-off çeyrek finali oynadıklarını söyledi. Bu sene 18 takımın mücadele edeceğini vurgulayarak, "Ligde 2012-2013 sezonu ilk hafta karşılaşmaları, 5-6 Ekim tarihlerinde oynanacak. İki devreli ve lig usulü oynanacak TB2L'de normal sezon 34 hafta sürecek. Puan cetvelinin ilk sekiz sırasında yer alan takımlar, play-off'ta mücadele edecek." dedi. Geçen yıl BEST Basketbol Kulübü'nün, seyirci ortalamasında Türkiye liglerinde ilk üç sırada yer aldığına dikkat çeken Yırcalı, "Balıkesir'de kısa sürede oluşan basketbol heyecanı ve sevgisi sonucunda altyapı için ciddi hamleler yapılacaktır. Bu doğrultuda BEST basketbol okulları hayata geçirilmiştir. Minik, küçük, yıldız ve genç takım çalışmalarıyla altyapıda geleceğin yıldız basketbolcuları yetiştirilerek, A takım ve Türk basketboluna kazandırılacaktır. Ayrıca yeni sezon için takımımızı yalnız bırakmayan ve her zaman destek veren taraftarımız için özel kombine kart hazırlanmıştır." dedi.

Genel Koordinatör Çoymak ise Balıkesir'de basketbol sevgisinin kısa sürede zirve yaptığını bildirdi. Kendilerine bu imkanı tanıyan Yırcalı ailesine teşekkür eden Çoymak, "Takımımız üç yıldır 2. Lig'de mücadele ediyor. Mücadele ettiğimiz bu lig, en değerli ligler arasında bulunuyor. Ligimizdeki takımlarda oynayan oyuncuların büyük kısmı, daha önce üst liglerde bulunan takımların formasını giymişler. Bu da ligimizin üst seviyede olduğunu gösteriyor. İyi bir hazırlık döneminin ardından sezona başlayacağız. İlk hafta üç uzunumuzdan yoksun olarak sahaya çıkacağız. Bu bizim için dezavantaj ancak buna rağmen iyi bir sonuç alıp ilk haftaya iyi başlamak istiyoruz." diye konuştu.

Daha sonra Gafur Çoymak, teknik heyet ve sporcuları basına tanıttı. TB2L'de mücadele eden Balıkesir BEST Basketbol Takımı, sezonun ilk maçında Büyükçekmecespor'u misafir edecek. Karşılaşma, 5 Ekim 2013 Cumartesi saat 16.00'da, Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.