Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babalar ve çocukları birbirini mat etmeye çalışacak

Babalar ve çocukları birbirini mat etmeye çalışacak

Türkiye Satranç Federasyonu ve Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından, Babalar Günü’ne özel satranç turnuvası, 8-9 Haziran'da Depo Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek.Babalar ve çocuklarının takım olarak yarışacağı...

  • Ege Postası
  • 04.06.2013 - 10:59
Türkiye Satranç Federasyonu ve Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından, Babalar Günü’ne özel satranç turnuvası, 8-9 Haziran'da Depo Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Babalar ve çocuklarının takım olarak yarışacağı müsabakalar, saat 10.00’da başlayacak. İki gün sürecek müsabakalarda 7 maç yapılacak. Kazanan takımın birincisi kupa, ikinci ve üçüncü ise madalya ile ödüllendirilecek. Müsabakaya katılmak isteyen baba ve çocuklar Türkiye Satranç Federasyonu’nun sitesinden kayıt yaptırabilecek.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıseferoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu spor dalının 7’den 77’ye herkesin oynayabileceği bir alan olduğunu söyledi. Çocukların o günde hem babaları ile yarışacağını hem de babalarına kupa ve madalya hediye edeceğini açıklayan Hacıseferoğlu, "Bu yüzden satranç bilen tüm baba ve çocuklarını bu etkinliğe katılmaları için davet ediyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.