Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babasını kooperatiften attığı için öldürmüş

Babasını kooperatiften attığı için öldürmüş

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde geçen şubat ayında, Harman-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yüksel’i bıçakla öldürdüğü ileri sürülen 19 yaşındaki Ayhan Aydın polis tarafından yakalandı. Tutuklanan Ayhan Aydın'ın babası Cavit Aydın'ın son nefesinde katil zanlısını söyleyen Yüksel tarafından kooperatiften atıldığı, tartışmanın da bu nedenle çıktığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 29.04.2014 - 14:18
İZMİR - Olay geçen 24 Şubat’ta, Çiğli İlçesi eski belediye hizmet binası yakınlarında meydana geldi. Harmanlı'nda oturan Harman-Koop Yönetim Kurulu Başkanı 59 yaşındaki Mehmet Ali Yüksel, işyerine gitmek için sabah evden ayrıldı. Eski belediye hizmet binası yakınlarına gelen Yüksel bıçaklı saldırıya uğradı ve ağır yaralandı. Bıçaklayanlar kaçarken, olayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri Yüksel'i ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İnşaat işleriyle uğraşan evli ve iki çocuk babası Yüksel hemen ameliyata alındı. Durumu kötüleşen Yüksel, kendisine saldıranların Cavit Aydın ve oğlu Ayhan Aydın olduğunu söyledikten sonra can verdi. 

KATİL ZANLISI YAKALANDI, BABASI ARANIYOR
Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına alan polis, Yüksel'in söz ettiği kişilerin peşine düştü. Güvenlik kamerası kayıtlarından kimin yaptığını tespit eden polis, yakalanması için çalışma başlattı. Yaklaşık iki aylık çalışmaın ardından, katil zanlısı Ayhan Aydın, Çiğli İlçesi’nde polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Yüksel’in, ödeme yapmadığı için, Ayhan Aydın’ın babası Cavit Aydın’ı, başkanlığını yaptığı kooperatifteki üyelikten çıkardığı, aralarındaki husumetin de bundan kaynaklandığı öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve suçunu itiraf eden Ayhan Aydın çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, babası Cavit Aydın’ın yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.