Dolar 34,0705
%-0.08
Euro 38,1165
%0.06
Altın 2.871,070
%-0.14
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bağış kutusundaki paraları çaldı

Bağış kutusundaki paraları çaldı

İzmir'de, bir işyerinden cep telefonu ile bağış kutusundaki 57.5 lira parayı çaldığı belirtilen 35 yaşındaki S.K. yakalandı.

  • Ege Postası
  • 05.11.2016 - 15:01

Polise başvuran 27 yaşındaki M.S., işyerinden cep telefonu ile bağış kutusunda bulunan 57.5 lira paranın çalındığını belirterek şikayetçi oldu. İşyerinde güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ve parmak izi çalışması yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık yapan kişinin S.K. olduğunu belirledi. Zanlının bulunduğu adresi baskın yapan ekipler, S.K.'yı üzerindeki çaldığı cep telefonu ve 57.5 lira para ile yakalandı. Adliyeye sevk edilen S.K., nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Öte yandan İzmir'de üç ayrı evden hırsızlık yaptığı belirlenen, 52 suçtan emniyette kaydı bulunduğu, 4 suçtan da arandığı anlaşılan 19 yaşındaki M.A. yakalandı.
İzmir'de aynı gün içinde 29 yaşındaki A.D.'nin evinden altın seti, 1 alyans, 1 tek taş yüzük, 1 altın bileklik ve 1 çift küpe, 31 yaşındaki Ş.B.'nin evinden 1 küpe, 1 tektaş yüzük ve 1 künye çalındı. 26 yaşındaki Ü.K.'nın evine de hırsızlık için girildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlıkları yapanın M.A. olduğu belirlenerek yakalandı. Yapılan incelemede, M.A. hakkında 52 adet suç kaydının bulunduğu, 4 ayrı suçtan da arandığı tespit edildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen M.A. tutuklandı. 

İŞYERİNDEN HIRSIZLIĞA İKİ TUTUKLAMA

Torbalı İlçesi'nde de bir işyerinden hırsızlık yaptığı belirlenen biri yaşı küçük 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı. Tepeköy Mahallesi 2. Hürriyet Caddesi üzerinde 49 yaşındaki H.Y.'ya ait işyerinden, geçen 30 Ekim'de, çelik kasa, 1 kol saati ve sadaka kutusunun çalınması üzerine polis çalışma başlattı. Hırsızlık zanlısının 19 yaşındaki M.A. ve 17 yaşındaki C.G. olduğunu belirleyen polis, 2 şüpheliyi yakaladı. M.A.'nın üzerinden işyerinden çalınan kol saatine ulaşıldığı ve sahibine teslim edildiği belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.A. ve C.G., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutukladı.

Yine Torbalı İlçesi'nde, bir evden yapılan hırsızlık sonrası polisin takibiyle yakalanan 3 şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Cumhuriyet Mahallesi Haluk Alpsu Bulvarı üzerinde yaşayan 30 yaşındaki H.U.'nun evinden geçen 26 Ekim'de gerçekleştirilen hırsızlık sonrası polis çalışma başlattı. Olay yerinden otomobille ayrılan hırsızlık zanlıları A.T. (25), D.A. (29) ve A.B. (34), aynı gün peşine düşen polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.