Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bağlama kursiyerlerinden büyüleyici gece

Bağlama kursiyerlerinden büyüleyici gece

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü kursiyerleri ikinci kez konser vermenin heyecanını yaşarken konseri izleyen aileleri ve vatandaşlar Türk Halk Müziği'ne doydu.

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 09:28
İZMİR- Müzikseverler, İsmet İnönü Kültür Merkezi salonunda toplanan Bayraklı Belediyesi bağlama kursiyerleri için bir araya geldi. Bağlama öğretmenleri Volkan Duman eşliğinde Osmangazi Hizmet Binası ve Onur Mahallesi Atatürk Açık Hava Tiyatrosunda çalışan kursiyerler emeklerinin karşılığını konser vererek aldı.
Yakında yeni konserler var
Sahneye çıkan 16 kursiyer 22 Türk Halk Müziği eserini büyük bir başarıyla hem çalıp hem de söyleyerek dinleyicilerini büyüledi. Bir sonraki konsere kadar çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Bağlama öğretmeni Volkan Duman, "80'e yakın bağlama kursiyeri öğrencimiz var. Her bir öğrencim ileri düzeyde bağlama çalmaya başladı. Bugün burada Halk Müziği dolu bir repertuarı hem çalıp hem seslendirdiler. Repertuarları çok geniş olan kursiyerlerimiz yakın zamanda yeni konserlerle yeniden müzikseverlerin karşısına çıkacak" dedi.
Sanata ve Sanatçıya destek veriyoruz
Bayraklı Belediyesi olarak müziğe büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği ile bir de çocuk koromuz var. Gitar ve bağlama kursiyerlerimiz var. Her fırsatta ve özel günlerde yetenekli kursiyerlerimizin sahne almasını sağlıyoruz. Sanata ve sanatçıya olan desteğimiz devam edecek" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.