Dolar 34,2746
%0.1
Euro 37,6683
%0.18
Altın 2.918,360
%0.3
Bist-100 9.034,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli, nikah şahitliği yaptı

Bahçeli, nikah şahitliği yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale'de eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Turgay Baştuğ ve Pınar Elitok'un düğüne katılarak nikah şahitliği yaptı. Nikah öncesi...

  • Ege Postası
  • 18.06.2013 - 22:18
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale'de eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Turgay Baştuğ ve Pınar Elitok'un düğüne katılarak nikah şahitliği yaptı. Nikah öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın AK Parti Gurup toplantısında MHP'ye teşekkür ettiğini duymadığını söyledi.

Devlet Bahçeli, Kırıkkale’ye gelişinde ilk olarak MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve partililer tarafından Köseler Petrol’de karşılandı. Buradan hareket eden konvoy, Hürriyet Caddesi üzerinden şehre girdi. Bahçeli, aynı cadde üzerinde bulunan MHP İl Binası önünde kalabalık partili grup tarafından karşılandı. Bahçeli, partililerle tek tek el sıkıştı.

İl binasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın AK Parti gurup toplantısında MHP'ye teşekkür ettiğini duymadığını söyledi. Bahçeli, Kırıkkale’nin MHP’nin yeniden kalesi olması için aralıksız olarak çalışacaklarını sözünü verdi.

İl binasında basına kapalı görüşmenin ardından Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Turgay Baştuğ ve Pınar Elitok'un Makina Kimya ve Kimya Endüstrisi Salonu'nda düzenlenen düğüne katılarak nikah şahidi oldu. Çiftin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıydı. Baştuğ çiftine ömür boyu mutluluklar dileyen Bahçeli, evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Bahçeli'ye Kırıkkale ziyaretinde Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.